AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 mafia
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

gontruefly
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 05/08/2005 :  20:00:04  Bilgileri Göster  gontruefly için bir ICQ İletisi Gönder  gontruefly'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mafia you lucky bastard olan bölüm ağabeyler bi yardım edin bu tren vagonlarının olduğu bölümü geçemedik bir yardımcı olun

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 05/08/2005 :  20:39:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Taktiğim şuydu,içeri girince kamyon ile hiç durmadan en soldan en son yere git orda gelenleri temizle hemen kulubenin sonunda pencerede tüfeği olan biri var onu haklarsan tüfekle vinçdeki adamları temizleyebilirsin.Böyle veya başka taktikle etrafı temizleyince rayların en sonunda(limanın en sonu)iki tane fuel-oil tankı var.Öndekinin yanına git tekerleklerin yanına gidince aksiyona bas böylece takozu çekmiş olacaksın ve tank ileride kilitli olan hangar kapısına çarpacak.Burda dikkat edeceğin rayları değiştiren makaslar var tankı kapıya gidecek şekilde makası değiştir.Tank kapıya çarpınca yaklaş demo ve içeri hemen girme geri çekil gelenleri hakla sonra gir:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Mr.Burns
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 05/08/2005 :  21:18:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Geppettous tarafından yazılan:

Taktiğim şuydu,içeri girince kamyon ile hiç durmadan en soldan en son yere git orda gelenleri temizle hemen kulubenin sonunda pencerede tüfeği olan biri var onu haklarsan tüfekle vinçdeki adamları temizleyebilirsin.Böyle veya başka taktikle etrafı temizleyince rayların en sonunda(limanın en sonu)iki tane fuel-oil tankı var.Öndekinin yanına git tekerleklerin yanına gidince aksiyona bas böylece takozu çekmiş olacaksın ve tank ileride kilitli olan hangar kapısına çarpacak.Burda dikkat edeceğin rayları değiştiren makaslar var tankı kapıya gidecek şekilde makası değiştir.Tank kapıya çarpınca yaklaş demo ve içeri hemen girme geri çekil gelenleri hakla sonra gir:)

Merak metme biz o işi hallettik(övünmek gibi olmasın)MSN den yapılan bi chatle bölümü geçtirttim.

beginner C/C++ programmer
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 17/08/2005 :  13:57:53  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Son bölümde görürüm ben seni..

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Mr.Burns
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 19/08/2005 :  16:46:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ozzzy tarafından yazılan:

Son bölümde görürüm ben seni..

Son bölümde ne varki :) önüne gelen adamın kafaya çakıyosun :) ...

beginner C/C++ programmer
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 22/08/2005 :  14:20:35  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dikkat et senin kafaya çakmasınlar.. Kolay mı diyorsun yani? Tek seferde geçtim dersin sen şimdi.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000