arkadaşlar 4. bölümde mermi fazla alabilirmiyim.lanet olası adamlara mermi yetmiyo.yeni bi kardeşiniz (acemi ) olarak yardım bekliyom.hesap numaranıza her türlü havale yapılır.
???? hesap numarasına havale ???? bu güne kadar çok arkadaşa yardımcı olduk ama hesabımıza hiç para yatmadı. Zaten böyle birşeyide kabul etmeyiz. Burası bir ticarethane değil bilgilerin paylaşıldığı bir forumdur. Bu bölümde haraç toplama gibi sıradan işlerle uğraşıyorsun. Sıra ile işaretli yerlere gidiyorsun, paraları alıyorsun. En son benzinlikte saldırıya uğruyorsun. Elemanın teki vurulup dışarı çıkıyor, diğeri yukarıda, onu kurtarman gerekiyor. Binanın yan tarfından üst kata çıkıp sağındaki odadan silahı alıyorsun. Adamı kurtardıktan sonra haracı alan adamların peşinden gideceksin. Hızlı olup önlerini kes ve kaçmalarına izin verme yoksa baştan başlarsın.
arkadaşım söylediklerinin bana faydası yok onları biliyoruz .elemanları üst katta temizliyorum aşağı kata inince mermi kalmıyo elemanlar bizi temizliyo.sen fazla mermi nasıl alabilirim onu söyle.kapiş.
odadan silahı aldıktan sonra tuvaletteki adamı öldür.yukarı 3 kişi çıkacaktır.pusu kur ve kuş beyinlerine nişan al.aşağıya indikten sonra hepsini teker teker öldür ve adamı kurtar.zaten gerisi kolay...
arkadaşım söylediklerinin bana faydası yok onları biliyoruz .elemanları üst katta temizliyorum aşağı kata inince mermi kalmıyo elemanlar bizi temizliyo.sen fazla mermi nasıl alabilirim onu söyle.kapiş.
Sana olayın yolunu söylüyorum. Yani yedek mermi bulabileceğin bir yer yok. Hal böyle olunca elindekileri düzgün kullanmak zorundasın. Diğer herkes nasıl aynı sayıda mermi ile tüm düşmanları öldürdüyse sende aynısını yapmak zorundasın ve bu bölümü geçemiyorsan senin için yapabilecek bir şeyimiz yok. kapiş.