AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 mafia yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

tupac
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  21:03:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar 4. bölümde mermi fazla alabilirmiyim.lanet olası adamlara mermi yetmiyo.yeni bi kardeşiniz (acemi ) olarak yardım bekliyom.hesap numaranıza her türlü havale yapılır.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 24/07/2005 :  21:35:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
???? hesap numarasına havale ???? bu güne kadar çok arkadaşa yardımcı olduk ama hesabımıza hiç para yatmadı. Zaten böyle birşeyide kabul etmeyiz. Burası bir ticarethane değil bilgilerin paylaşıldığı bir forumdur.
Bu bölümde haraç toplama gibi sıradan işlerle uğraşıyorsun. Sıra ile işaretli yerlere gidiyorsun, paraları alıyorsun. En son benzinlikte saldırıya uğruyorsun. Elemanın teki vurulup dışarı çıkıyor, diğeri yukarıda, onu kurtarman gerekiyor. Binanın yan tarfından üst kata çıkıp sağındaki odadan silahı alıyorsun. Adamı kurtardıktan sonra haracı alan adamların peşinden gideceksin. Hızlı olup önlerini kes ve kaçmalarına izin verme yoksa baştan başlarsın.
Sayfanın En Üstüne Git

tupac
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  21:43:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

arkadaşım söylediklerinin bana faydası yok onları biliyoruz .elemanları üst katta temizliyorum aşağı kata inince mermi kalmıyo elemanlar bizi temizliyo.sen fazla mermi nasıl alabilirim onu söyle.kapiş.
Sayfanın En Üstüne Git

justin430
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  23:25:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
odadan silahı aldıktan sonra tuvaletteki adamı öldür.yukarı 3 kişi çıkacaktır.pusu kur ve kuş beyinlerine nişan al.aşağıya indikten sonra hepsini teker teker öldür ve adamı kurtar.zaten gerisi kolay...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 25/07/2005 :  09:59:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tupac tarafından yazılan:

arkadaşım söylediklerinin bana faydası yok onları biliyoruz .elemanları üst katta temizliyorum aşağı kata inince mermi kalmıyo elemanlar bizi temizliyo.sen fazla mermi nasıl alabilirim onu söyle.kapiş.

Sana olayın yolunu söylüyorum. Yani yedek mermi bulabileceğin bir yer yok. Hal böyle olunca elindekileri düzgün kullanmak zorundasın. Diğer herkes nasıl aynı sayıda mermi ile tüm düşmanları öldürdüyse sende aynısını yapmak zorundasın ve bu bölümü geçemiyorsan senin için yapabilecek bir şeyimiz yok. kapiş.
Sayfanın En Üstüne Git

tupac
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/07/2005 :  03:22:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

ÇOK YILDIZLI ARKADAŞLAR BU OYUNU OYNADIĞINIZA EMİNMİSİNİZ .4, BÖLÜMDE FAZLADAN SİLAHTA ALABİLİYOSUNUZ MERMİDE ...ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ ADAMIN YANINA GELİP EĞİLİP FARENİN SAĞ TARAFINA BASARAK ELEMANIN SİLAHINI ALABİLİYORSUNUZ.HATTA AŞAĞI KATTAKİ ADAMIN TÜFEĞİNİDE.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000