AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 tom bombadil kimdir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 29/07/2005 :  19:21:45  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında Iluvatar birsürü yaratık göndermişti orta dünyaya...Herhalde tom da eski çağlardan kalma kadim bir efendi ama silmarilliondaki savaşlardan uzak durmuş sessiz sakin yaşamış biri.Zaten Eriador denen bölge çok az istilaya uğramış bir yer.Angmar ın büyücü kralı nazgul efendisi bir süreliğine bölgeyi işgal etmişti.Bu da yeni bir teoriyi olumsuzlaştırıyor.

Ayrıca Frodo gandalf a tom bombadil ile geçirdiği maceraları anlattığında Gandalf gülümseyerek "eski dost bombadil" demişti. Bu da onun Iluvatar tarafından gönderildiğini somutlaştırmakta.Bence Tom büyük savaşların adamı değil.O kendi halinde yaşıyor ve darda kalmış iyi kalpli yolculara yardım ediyor.Adamın tek istediği HUZUR!

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 29/07/2005 :  23:17:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nereden bunları biliyorsunuz siz ya kitapta hiç bu kadar ayrıntı yoktu

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 03/08/2005 :  12:59:38  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi orta dunya lord of the rings ten ibaret deil ki!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 03/08/2005 :  13:04:03  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Orta dunyaya gonderilen her buyucunun ayrı ayrı gorevleri w@rmıs zaten TOM un kide senin bu bahsettiin ii kalpli yolculara yardım etmek olabilir hoyukten çıkardıı ganişmetleri de bir buyuyle oraya bırakması bunu destekler heralde..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 05/08/2005 :  20:39:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu diğer ayrıntıları hobbit ve similyonmu neydi o kitaplarda mı yazıyor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000