AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 herşeyi öğrenmek istiorum azimliyim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

mystic_enigma
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/07/2005 :  19:32:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
konuda yazdığım gibi ben frp'yi yardırmak istiorum çevrem çok iyi bu konuda ama ben eziğim anlayın edin yardımlarınızı beh mümkünseniz

.iLKe.

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/07/2005 :  17:23:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herşeyi öğrenmek istiyorsun ??? Peki ama ne kadar biliyorsun ??? Ben kendi adıma 10 yıldan fazladır bilgisayar olsun amatörce masaüstü olsun, kitap olsun yazı olsun bu konu hakkında pekçok şey yaptım ama kendimi hala cahil olarak görüyorum. Sen ne kadar uzman yada cahilsin... Öyle herşeyi öğrenmek istiyorum diyerek birşey olmaz önce ne bildiğini yazki bizde sana yardımcı olabilecek bilgi birikimine sahipmiyiz bir görelim.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 22/07/2005 :  18:06:59  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
HASSOOO yeni üyelere "forumu doğru düzgün kullanma yeteneği" adı altında bi ders veriyordu, sanırım ek olarak yeni "FRP" dersleri açtı.. Ona msnden başvur.. :P

Tövbe tövbe.. Ne yazmasını bekliosun milletin. FRP nin tarihçesini filan mı? Cık.. Seni kimse dersine almaz.. :)

Bak gsl kardeşim..
alıntı:
Herşeyi öğrenmek istiyorsun ??? Peki ama ne kadar biliyorsun ??? Ben kendi adıma 10 yıldan fazladır bilgisayar olsun amatörce masaüstü olsun, kitap olsun yazı olsun bu konu hakkında pekçok şey yaptım ama kendimi hala cahil olarak görüyorum. Sen ne kadar uzman yada cahilsin... Öyle herşeyi öğrenmek istiyorum diyerek birşey olmaz önce ne bildiğini yazki bizde sana yardımcı olabilecek bilgi birikimine sahipmiyiz bir görelim.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/07/2005 :  00:03:56  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yav dodo çokta sert olmamak lazım buraya yeni gelen üyelerin yaş ortalamalarının bir miktar düşük olduğunu ve türkçeye çokta hakim olmadıklarını akılda tutmak lazım. sitedeki "abi" sıfatı taşıyan gedikli üyelerden birisi olarak özelliklede daha on mesaj bile bulmamış bir üyeye daha yol gösterici bir tavır göstermen daha uygun olur kanaatindeyim.
@mystic_enigma
fantazi türünde kitapları oku derim okumadıysan. forgotten realms, dragon lance, ravenloft.. bu isimleri üzerinde gördüğün türkiyede çıkmış pek çok kitap okunmaya değerdir. hem fantazi dünyasına bir temel oluşturur hemde hayal dünyani geliştirir... iyidir yani :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/07/2005 :  02:22:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Harry Potter'ları okudun mu mystic? (sanırım sana ders vermeme gerek yok :) ) Yaşını baz alırsak önce Harry Potter serisini oku, eğer okuduysan haber ver, yeni tavsiyeler yapalım ;)
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 23/07/2005 :  11:43:53  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence önce konu hakkında bir bilgi sahibi olmalısın, internetten biraz araştırma yap, ben sana başlangıç için iki adres vereceğim, bunlardan başlangıç için gerekli bazı bilgilere ulaşabilirsin, devamınıda sen getirirsin

www.frpnet.net/frpnedir.htm

http://tr.wikipedia.org/wiki/FRP

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000