|
| Yazar |
Konu  |
|
MaVi_OkYaNuS
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 25/07/2005 : 18:24:27
|
güzel söylüyorsun dostum bazı konularda bende sana hak veririm.Ama düşündünmü zamanın türkiyesinde kaç tane evde pc var? kaç kişi pc kullanmasını biliyor? bilenlerin kaç tanesi tamire getiriyo pc sini? dostum şimdiki zamanda herkezin evinde pc yok bu nedemek oluyor yani şu, herkez pc tamire getirmiyo ve biz gibi tamirciler gelen birkaç kişiye bağlı elimiz dükkanın kirası,elektrigi,su vs. vs. helede yanında bir eleman çalıştırıyorsan nasıl karşılıyıcaksın 5 milyon alarakmı? soruyorum sana bunun neresi dolandırıcılık? neresi hırsızlık? asıl hırsızlık sizin bilinçsizliginiz yani yanlış düşünce tarzları ile yanlış yönlendirme umarım anlamışsındır.. |
Made İn Turkey |
 |
|
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 25/07/2005 : 19:10:39
|
alıntı: MaVi_OkYaNuS tarafından yazılan:
güzel söylüyorsun dostum bazı konularda bende sana hak veririm.Ama düşündünmü zamanın türkiyesinde kaç tane evde pc var? kaç kişi pc kullanmasını biliyor? bilenlerin kaç tanesi tamire getiriyo pc sini? dostum şimdiki zamanda herkezin evinde pc yok bu nedemek oluyor yani şu, herkez pc tamire getirmiyo ve biz gibi tamirciler gelen birkaç kişiye bağlı elimiz dükkanın kirası,elektrigi,su vs. vs. helede yanında bir eleman çalıştırıyorsan nasıl karşılıyıcaksın 5 milyon alarakmı? soruyorum sana bunun neresi dolandırıcılık? neresi hırsızlık? asıl hırsızlık sizin bilinçsizliginiz yani yanlış düşünce tarzları ile yanlış yönlendirme umarım anlamışsındır..
Türkiye'de bir sürü meslek var, seni zorla bilgisayarcı yapmadı ya bu millet. Sanki seni biz bilgisayarcı yapmışız da sonra yardım etmemişiz... peeh.. |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 25/07/2005 : 23:24:17
|
alıntı: MaVi_OkYaNuS tarafından yazılan:
güzel söylüyorsun dostum bazı konularda bende sana hak veririm.Ama düşündünmü zamanın türkiyesinde kaç tane evde pc var? kaç kişi pc kullanmasını biliyor? bilenlerin kaç tanesi tamire getiriyo pc sini? dostum şimdiki zamanda herkezin evinde pc yok bu nedemek oluyor yani şu, herkez pc tamire getirmiyo ve biz gibi tamirciler gelen birkaç kişiye bağlı elimiz dükkanın kirası,elektrigi,su vs. vs. helede yanında bir eleman çalıştırıyorsan nasıl karşılıyıcaksın 5 milyon alarakmı? soruyorum sana bunun neresi dolandırıcılık? neresi hırsızlık? asıl hırsızlık sizin bilinçsizliginiz yani yanlış düşünce tarzları ile yanlış yönlendirme umarım anlamışsındır..
İşte orada duracaksın.... Güzel ülkemde her evde bilgisayar olmaması sizlerin insanları göz göre göre kazıklamanızı zorunlu kılmaz. Ben bu işe yıllarımı verdim. Bundan 12-13 sene önce yaşadığım şehirde sadece 3 tane bilgisayar mağazası vardı, fiyatlar hiçte faiş değildi ve dükkan sahipleri o dediğin giderleri rahatça karşılayıp üst seviye bir hayat sürüyordu. Sonra ne olduysa bu işi yapan kişilerin sayısı bir anda mantar gibi çoğaldı. ve pek çoğunun işi bildiğide söylenemezdi. Milletin makinalarını boza boza iş yapmayı öğrenen çok adam tanıyorum ben... Ekonomide bir kural vardır. Alıcıdan çok satıcı varsa bu satıcıların içerisinden kötü olanları piyasadan silinir. Aynen doğal seleksiyon gibi. Ama güzel ülkemde bilgisayar sektöründe bu olay bir türlü olmuyor, neden ?? Tabiiki satıcıların faiş fiyat uygulamasından. Güzel ülkemin güzel insanlarıda bilgisayar konusunda kör cahil olunca herşey normalmiş gibi geliyor. Ama doğru olan bu değil. Bunun adı daha öncede söylediğim gibi yasal yoldan dolandırıcılık.... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 10/08/2005 : 01:45:13
|
| bir bilgisayar alıyorsun 3 sene garantili, birde yeni ekran kartı alıyorsun ama taktırabileceğin tek adres yetkili bayi, aslında kendinde takabileceğin birşey için bayiye 20-30 dolar gibi bir para ödemek zorundasın, aksi halde hariçten bir sorun için bayiye götürdüğünde bu makina açılmış ve garanti kapsamı dışındadır cevabını alıyorsun, diğer konuda yazılanlarıda okudum, 2 sene cafe-restoran işlettim, iyi kötü parada kazandım, ama hiçbir zaman müşterilerimi yolunacak kaz gibi görmedim, kendi yiyemeyeceğim yemeği onların önüne koymadım, bilmem anlatabildimmi... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|