Anket olmak zorunda mıdır? Birşey olur, site yenilenir herkesin düşüncesini almak için "yeni tasarım nasıl?" "kötü iyi" gibisinden anket yapılır. Ama "thakki1"'in dediği gibi kim şampıyon, kim şık kim rüküş cinsinden anketler siteyi daha berbat eder.
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.
anket işi bi yapılsın gerisi çorap söküğü gibi kendiliğnden gelir acaba hangi konuyu işlesek,şöyle yapsak böyle yapsak gibi düşünceler için daha erken güncel yaşamda neler olur biter şimdiden bilemeyiz onun içinde anket konusunu şimdi belirlemek çok mantıksız olur. Bana soracak olursanız anket bu siteye çok renk katacaktır bu tabi benim düşüncem sizler ne düşünürsünüz bilmem...
Yanıtlanmak içindir. Ama her sorunun yanıtı aynı olmayabilir. Mesela soruyorum sana kendini seviyor musun? Belki evet diyeceksin ama ben kendimi sevmiyorum. Ramco17, dostum diliyorum istediğin anket açılır. İyi bak kendine...
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.