AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Fark ettiniz mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ramco17
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 18/07/2005 :  00:28:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben burdan yöneticilere sesleniyorum!!
abi ben bu sitede bir eksiklik olduğunu gördüm bu siteye çok yakışan ama şimdilik olmayan bişey ANKET.
Forumlar her nekadar anketsi özellikler taşısada anket gibi olamıyor işte anketin ayrı bir havası ve güzellliği vardır umarım bu önerimi dikkate alırsınız!!

oyun yapiminda türkler hep arka plandamı kalsın!

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 18/07/2005 :  00:33:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anket çok gereksiz olur bence issteyenler düşüncesini dile getiriyor zaten açıkca...

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/07/2005 :  01:12:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Forumun öyle bir desteği yok zaten bildiğim kadarıyla.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/07/2005 :  02:39:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaan abi yeni bir OyunSitesi versiyonu hazırlarsa ya da birine bu görevi verirse ancak. Onun dışında yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 18/07/2005 :  16:54:01  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
anket iyi hoş güzelde konu bulmak o kadarda kolay iş değil. oturup deneyin bakalım 30 tane oyunla ilgili çoktan seçmeli soru yapmayı.. ne kadar zaman içersinde yapabileceksiniz? bulduğunuz soruların yarısı klışe sorular olacaktır. 1/4'ü güncel oyunlarla alakalı olacaktır. geriye kalan sorularda aradan bir hafta geçip okuduğunuz zaman "ne kadar saçma soru sormuşum" diyeceğiniz türden sorunlar olacaktır.. kabaca hazırladığınız 30 sorunun içinde harbi anket değeri taşıyan 1 soru yada 2 soru ancak çıkacaktır. birisinin anket sorusu hazırlamak için o kadar vakti varsa o potansiyeli sitenin diğer kısımlarına yönlendirmek daha faydalı olacaktır. belki verdiğim rakamlar biraz abartı gelebilir ama çokta abartı değil (sırf anket sorusu olsun diye soru sormayacaksak elbette). ayrıca anket hazırlamak için öncelikle bilgi sahibi olmak lazım. sallıyorum en yakışıklı oyun karakteri kimdir diye sorunca seçeneklerin üzerinde o oyunları oynayan kişilerin bir tartışmaması olmamalı (falanca niye yok diyenler çıkar elbette :)). vesselam siteye anket koyulabildiğini bile varsaysak yinede çok gerekli görmüyorum zaten sitenin yeterince gediği var, o gedikleri doldurmadan genişletmenin pek bir alemi yok. (çok mu haşın oldu yazı yav <_<)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 18/07/2005 :  17:37:08  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
koyalım koyalım, ondan sonra açılacak anketlerden muhtemel birkaç tanesine örnek vereyim,

Anket 1:
FB mi büyük GS mi

Anket 2:
Hangi takımlısınız

Anket 3:
En iyi futbolcu kim

Anket 4:
Dünyanın en iyi oyunu hangisi

Anket 5:
En sevdiğiniz hayvan hangisi

böyle devam edip gider

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000