ben burdan yöneticilere sesleniyorum!! abi ben bu sitede bir eksiklik olduğunu gördüm bu siteye çok yakışan ama şimdilik olmayan bişey ANKET. Forumlar her nekadar anketsi özellikler taşısada anket gibi olamıyor işte anketin ayrı bir havası ve güzellliği vardır umarım bu önerimi dikkate alırsınız!!
anket iyi hoş güzelde konu bulmak o kadarda kolay iş değil. oturup deneyin bakalım 30 tane oyunla ilgili çoktan seçmeli soru yapmayı.. ne kadar zaman içersinde yapabileceksiniz? bulduğunuz soruların yarısı klışe sorular olacaktır. 1/4'ü güncel oyunlarla alakalı olacaktır. geriye kalan sorularda aradan bir hafta geçip okuduğunuz zaman "ne kadar saçma soru sormuşum" diyeceğiniz türden sorunlar olacaktır.. kabaca hazırladığınız 30 sorunun içinde harbi anket değeri taşıyan 1 soru yada 2 soru ancak çıkacaktır. birisinin anket sorusu hazırlamak için o kadar vakti varsa o potansiyeli sitenin diğer kısımlarına yönlendirmek daha faydalı olacaktır. belki verdiğim rakamlar biraz abartı gelebilir ama çokta abartı değil (sırf anket sorusu olsun diye soru sormayacaksak elbette). ayrıca anket hazırlamak için öncelikle bilgi sahibi olmak lazım. sallıyorum en yakışıklı oyun karakteri kimdir diye sorunca seçeneklerin üzerinde o oyunları oynayan kişilerin bir tartışmaması olmamalı (falanca niye yok diyenler çıkar elbette :)). vesselam siteye anket koyulabildiğini bile varsaysak yinede çok gerekli görmüyorum zaten sitenin yeterince gediği var, o gedikleri doldurmadan genişletmenin pek bir alemi yok. (çok mu haşın oldu yazı yav <_<)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...