AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 san andres çetelerle ilgili çete sorusu????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

emre_bulut
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 23/07/2005 :  10:30:42  Bilgileri Göster  emre_bulut'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  emre_bulut için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar los desperados görevini bilen varmı 3 bölümü bitirdikten sonra tekerar 1. bölüme geliyoruz ondan sonra sweet'le bölgeleri ele geçiriyoruz ama bir görev var onu yapamıyorum sezar diye birisiyle arabaya biniyorum ondan sonra grove street family members gang diyor yani gove street sokagına üye çetelerden bir çift topla diyor onu nasıl yapacaz bileniniz varmı
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 23/07/2005 :  12:02:05  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlış hatırlamıyorsam ve doğru görevi anladıysam sağında ve soğunda çete üyeleri olması lazım onların yanına git mausun sağ tuşuna basılı tut ve klavyeden g harfine bas iki adama bunu uygulıycaktın sanırım

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 23/07/2005 :  12:48:21  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adam toplama diyo gandalf arkadaş adama nişan al g ye basınca seninle geliyolar h ye basınca orda duruyolar terside olabilir bjks arkadaş ne yazdığını söylersen yardımcı olabilirim
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 23/07/2005 :  13:15:30  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o yazıyı çevirdim de los santosta daha çok yere ihtiyacın var diyodu bende gang savaşları yaptım soora o görevi aldım ama o görev hem çok uzun hemde çok zor görevin adı End of the Line bu görevi geçmek için kolay bi yol yokmu sonuna kadar geldim ama o itfaiye arabasını bi türlü yakalıyamadım :(

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 25/07/2005 :  09:36:24  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
trainerla çok rahat geçeliyo.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000