arkadaslar los desperados görevini bilen varmı 3 bölümü bitirdikten sonra tekerar 1. bölüme geliyoruz ondan sonra sweet'le bölgeleri ele geçiriyoruz ama bir görev var onu yapamıyorum sezar diye birisiyle arabaya biniyorum ondan sonra grove street family members gang diyor yani gove street sokagına üye çetelerden bir çift topla diyor onu nasıl yapacaz bileniniz varmı
yanlış hatırlamıyorsam ve doğru görevi anladıysam sağında ve soğunda çete üyeleri olması lazım onların yanına git mausun sağ tuşuna basılı tut ve klavyeden g harfine bas iki adama bunu uygulıycaktın sanırım
adam toplama diyo gandalf arkadaş adama nişan al g ye basınca seninle geliyolar h ye basınca orda duruyolar terside olabilir bjks arkadaş ne yazdığını söylersen yardımcı olabilirim
o yazıyı çevirdim de los santosta daha çok yere ihtiyacın var diyodu bende gang savaşları yaptım soora o görevi aldım ama o görev hem çok uzun hemde çok zor görevin adı End of the Line bu görevi geçmek için kolay bi yol yokmu sonuna kadar geldim ama o itfaiye arabasını bi türlü yakalıyamadım :(