AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 san andres çetelerle ilgili çete sorusu????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 17/07/2005 :  20:55:28  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
san andreste hiçbir çete tamamen yok olamıyomu yani çetelerin sahip oldukları yer tamamen alınamıyomu ben heryeri aldım ama morlarla sarıların çok az yeri kaldı o yerleri nasıl alıcam yardım edin!!!!!

***DEVİL***

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 18/07/2005 :  11:46:30  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o küçük yerlere adam lara bi kez vurup kaç can o sınıra girince adam öldür 2 3 tane yapınca oluyo
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 19/07/2005 :  00:41:42  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bende çeteler kayboldu bidahada çıkmadı (yani çetelerin renkleri) oyunu bitirmeme 2-3 bölüm kaldı ama hala çıkmadı bişiy yapmam mı gerekiyo çıkması için?

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 19/07/2005 :  15:13:49  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
banada aynısı oldu haritada hiç renk yok sonra tekrar oluyomuş diyolar

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 19/07/2005 :  15:38:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunda biraz daha görev yapınca sweet denen adamla irtibata geçiyorsun.sıfırdan o adamla beraber bölge almaya başlıyorsunuz.ama önce haritadaki diğer görevleri yapacan.sonra sana telefon gelior ve başlıyorsun bölgeleri almaya.
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 21/07/2005 :  18:40:17  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar brn sweetle iş birliği baya yaptım daha sonra ondan görev almaya gidiyorum ama alamıyorum altta bi yazı çıkıyo onu da anlayamadım ne yapıcam?

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000