|
Yazar |
Konu  |
udeccal
Üye

Turkey
İleti 132 |
İletim - 21/07/2003 : 21:09:18
|
Hani bu menejerlerin tanınmışlığı varya,bi sıralamaya koyuyolar reytingleriniz filan var,orayı bir türlü bulamadım,nerden giriyoduk oraya ya.Bilen varsa yazıversin bi zahmet ya,lütfen... |
ünal |
|
WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402 |
İletim - 22/07/2003 : 10:06:42
|
Menajerin ismi yazıyor orayı tıkla sonra açılan menüden menajersıralamasını aç |
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "  |
 |
|
udeccal
Üye

Turkey
İleti 132 |
İletim - 24/07/2003 : 21:47:13
|
hani sol tarafta menejerin ismi yazıyo ya,işte ünal bilmemne diye,ben ona tıklıyorum sırasıyla: kadro paf kadro 18 yaş altı kadro -------- haber türkiye süper ligi klüp düşüncesi tüm notlar transferler iş bilgisi ------------ oyuncu çalışan arama hızlı arama ------------ menejer ayarı ------------ tatile git klüpten istifa et ----------------- emekli ol
yazıyor.menejer sıralaması diye bi bölüm yok,ben mi yanlış yere bakıyorum acaba,yoksa menümdemi eksiklik var? |
ünal |
 |
|
WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402 |
İletim - 24/07/2003 : 22:15:14
|
İş bilgisinden bak |
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "  |
 |
|
udeccal
Üye

Turkey
İleti 132 |
İletim - 24/07/2003 : 23:01:45
|
ordada öyle bişey yok arkadaşım,ben bir türlü bulamadım,bi kere bi yerden bakmıştım hatırlıyorum oyuna ilk başladığımdaydı heralde,ondan sonra nerde baktıysam bulamadım,ve hala bulamıyorum... |
ünal |
 |
|
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 25/07/2003 : 08:58:20
|
Game optionsun içinde olması gerekir tıkla bi orda hall bilmemne bi'şey var orda bütünn menejerlerin puanları var ama seninki düşük olursa şaşırma...Kolay gelsin... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|