Yaşasın!! Sonunda bi tane Barbarcı buldum hehe. bende 2 tane var barbarian yolluyorum sana. 3.sünüde farklı olarak yetiştiriyorum. ama o daha yeni (lvl 35 daha)
bi bak bakalım beğenecekmisin
sana iyi oyunlar..
NOT: adamları beğenirsen geliştirmek için tavsiyem lvl 70 olana kadar hellde oynama bence
Yaa ne güzel yeniymiş! Abi 35 e yeni mi dion sen ya? Orta zaman geçmiş olan 75 lik falan heralde:) Barbarian evet d2 den ama karakteri yokmuş format atmış:(
Benim tanrıçam kesinlikle ama kesinlikle LvL 79 ve adı AMANRA :) başka karakter açmış olabilirsin dostum. senden once 2 kişiye daha yolladım :) Bu arada PALAD1N kardeşim Amanra yı kullanıosan arka planda MetaLLicanın The caLL of Ktulu ya da My Friend Of Mystery çalsın bak. nasıl zevk alınıyormuş oyundan gor :) Adamın tanrıça kendını de tanrı sanıyorsun :)
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Hmm evet demerdim ama o şarkıların bilgisayara yüklü olması lazım:) Cambaz da güzel bak gitar eşliğinde büyü:) pek metal sevmem 5 dakkadan sonra başım ağrıyo rock gitarı daha iyi yansıtıyo ve sözler de önemli