arkadaşlar banada yardım edin bende siznen oynayım bu oyunun hastasıyım ama karakterimin lvl 14 bana iyi bi karakter verirseni beraber oynarım sizlerle msn:reddragon_pitbull_1453@hotmail.com
Arkadaşlar ben diabloya yeni başladım bu soracağım soru sizin için çok basit olabilir ama ben 2 gündür bir türlü bulamadım ve diabloa kullanmayı bilmediğim bir sürü şey var.Level 10 diyor ordayım orda dark wood diye bir yer yada biri var ama 2 gündür sürekli oynadığım halde orayı bulamıyorum acaba yardım edebilir misiniz?:)
arkadaşlar forumu tekrar canlandıralım bende 80 level barbarian seti var savemi verebilirim eğer immortal setini tamamlamış ya da iyi bir barbar olursa sizinde saveleriniz msn aracılığıyla bekliyorum saygılarımla ......
Arkadaşlar ben diabloya yeni başladım bu soracağım soru sizin için çok basit olabilir ama ben 2 gündür bir türlü bulamadım ve diabloa kullanmayı bilmediğim bir sürü şey var.Level 10 diyor ordayım orda dark wood diye bir yer yada biri var ama 2 gündür sürekli oynadığım halde orayı bulamıyorum acaba yardım edebilir misiniz?:)
stony fields'ı iyice dolaştıysan eğer kayaların içinde Underground passage diye bir yer görürsün. İster direk dark wood'a geçersin, ister yaratık keser, 2. kata çıkar orayı lootlar öyle gidersin:)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011