AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 hepiniz gibi bi frp severim ve aranıza katılmayı i
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Cyporos_Moonlight
Üye

İleti 5

İletim - 07/07/2005 :  00:55:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler ben de hepiniz gibi bi frp severim ve aranıza katılmayı istiyorum.Frpden bayaa anlarım arkadaş grubumla oynarım hikaye yazarım fln..Bunları sizlerle paylaşmak istedim ve sizden de mutlaka öğreneceim şeyler wardır die düşünüyorum..

Who am I;I am the deathsman to myself...(Raistlin Majere)

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/07/2005 :  02:33:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aramıza hoş geldin. Burada frp konusunda uzman Ceyhun gibi ShadowWalker gibi pek çok arkadaşımız var. Bizde seninle birşeyler paylaşmaktan mutlu oluruz. Burada Ceyhun'un bir projesi var hayata geçirebilirsek senide aramızda görmekten mutlu oluruz....
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 07/07/2005 :  02:48:15  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rap ceyhunun projesi şu bizim yarım kalan oyuna benzer birşeyse vazgeçin derim hocam , yada ava yı kandırın DM olsun...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/07/2005 :  18:28:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence o şekilde olmayacak.... Orada sorun herkesin kahraman olmak istemesiydi. Bunda ise gerekirse karakterleri öldürme imkanımız bile var. Ayrıca kişiler karakter yönetmeyeceğinden öyle saçmalıklar çıkacağını sanmam....
Sayfanın En Üstüne Git

Cyporos_Moonlight
Üye

İleti 5

İletim - 08/07/2005 :  11:37:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence böyle bu oyun yapılcaksa d&d altyapılı yapsak sağlam olabilir die düşünüyorum

Who am I;I am the deathsman to myself...(Raistlin Majere)
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 08/07/2005 :  17:25:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu biz oyun oynama!!!!yacağız birlikte hikaye yazacağız :) bu yüzden oyun denememizde olduğu gibi saçma şeyler başımıza gelmeyecek
Rappier hocam çok teşekkürler ama ben frp konusunda acemiyim. fk konusunda daha doğrusu işin yazın konusunda kendimi geliştiriyorum ama oyunlarda fazla tecrübem yok. Kuralmış şuymuş buymuş anlamam pek. Ortama girmem ortam üretirim diyim ben size daha bir anlamlı olsun frp konusunda uzmanlığımı okuldaki kulübümüzle (bknz:istanbul üni. bilim kurgu ve fantezi kulübü bknz reklam : www.iubkfk.com :P)birlikte arttırabileceğimi düşünüyorum. Yazın konusundaysa yiyecek çok ekmek , okuyacak çok kitap var .
Bu denemede bizim tecrübemizi arttırma konusunda büyük bir önem kazanacak amatörde olsak yazarız ne kadar çok hikaye yazarsak o akdar çok profesyonelliğe yaklaşırız.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000