|
Yazar |
Konu  |
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 27/05/2005 : 23:34:52
|
Eheh bir zamanlar bir kaç arkadaş birlikte bir şey denemiştik.bknz:http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1653 yaptığımız şey yapmaya çalıştığımızdan farklıydı.bizler online bir rpg oynamaya çalışırken asıl yaptığımız birleşip bir hikaye yazmak olmuştu.İstediğimiz olayı gerçekleştiremediğimizden yaptığımızın farkına varamamışız... Gerçek şu ki işin başında bazı kurallar koyarsak (vede en önemlisi adını doğru koyarsak) güzel bir ürün çıkarabiliriz.Yapacağımız şey ortak bir macerayı yazmak , her birimiz kendi bakış açısıyla olayı devam ettirecek . Ortaya çıkacak yazı birleştirilip güzel bir sitede yayınlanabilir ama ciddi bir şekilde çalışmamız ver kurallarımızı başlamadan önce belirlememiz gerek. Aklıma ilk gelenler Olaya katılmak isteyenler adlarını önceden buraya yazdıracak, -Hangman -Rappier -Krondor -ShadowWalker - - - Yazar kendi hikayesini yazdıktan sonra diğer yazarların kendi haklarını kullanmasını bekleyecek, Yazılar türkçemize ve imla kurallarına uygun şekilde yazılacak, Yazarlar yazılarını kalın ve italik yazacak normal mesajlarla karışması engellenecek, Sonradan yazar katılımı olmayacak, Sırası gelen yazar hakkını 1 hafta kullanmazsa sıra diğer yazara geçecek,yazar bir daha devam etmezse konudan çıkarılacak, aklıma şimdilik bu kadar geldi bekliyorum katılımcıları ... umarım beklediğim kişiler de katılır - düzeltme 1 rappier ,krondor,shadow walker eklendi yazım kuralları edebi konusunda bende özürlüyüm :d ama elimizden geleni yapacaz artık rappier ne uzmanı yaw ! harita diyorsunuz öyleyse alın size harita :) benim kurmaya çalıştığım diyar istediğiniz kadar özgürsünüz isterseniz yer şekillerinide elleyin http://www.hisaroyun.com/modules/Forums/files/nysera.jpg diyar hakkında ufak bilgi amatör olduğumu tekrardan belirteyim... http://www.frpnet.net/nysera.html -
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 28/05/2005 : 00:06:29
|
Beni listeye kaydet (: özgün birşeyler çıkartabilecekmiyiz bakalım (: Yazarlıkta iyiyimdir, frp'ye hakim olduğum fazlaca söylenemez (en azından sizin gibi uzmanların yanında) ama elimden geleni yaparım... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 28/05/2005 : 01:55:28
|
"Dua edelim de kış bastırmadan önce Terk Edilmiş Toprakları geride bırakalım." dedi büyücü Tathra. "Burasının kışları senin geldiğin yerdekilerle karşılaştırılamaz bile." diyerek bakışlarını yanında sessizce ilerleyen iriyarı savaşçıya çevirdi. Genç adam cevap vermedi; ama içinden dua etmeye başladığı belli oluyordu. "Zaten terk edilmesinin bir nedeni de buydu. Diğer nedeni ise... bunu ancak tanrılar bilir."
Zamanında biz de ufak ufak hikayeler yazardık ama uzun süredir yazmıyoruz. Büyük ihtimal körelmişizdir. Siz yazın, biz de okuruz. Hep bizim yazılarımızı mı okuyacaksınız 
Not: İlk paragraf eski bir hikayemizden alıntıdır. Öncesi ve sonrası vardır ama hikaye tamamlanamamıştır  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 28/05/2005 : 02:14:42
|
eh tamam bizde bişeyler çiziktirebiliriz :) yanlız benim türkçe kuralları kısmısında biraz sorunum var senelerdir forumlarda yazı yazarken konuşma dilime yakın bir dil kullanıyorum (gerçi hikayelerde oldukça topluyoz sanki?) haliyle imla kuralları filan hak getire.. yazı yazarkende en büyük sıkıntım zaten bu konuda hatta bir ara bir arkadaş virgül diye bir noktalama işareti var biliyormuydun diye sormuştu o kadar yani :)) o soruya cevaben 30-40 tane virgül yazıp göndermiştim mesaj olaraktan "sen gerekli yerlere koyuver beni uğraştırma" diyerekten noktalamalara dikkat ederken hayal gücümden kaybediyorum eğer o kadarını mazur görür gerekli yerlere noktalama işareti neyim kendimiz koyarız küçük imla hatalarınıda görmezden geliriz diyorsanız benide katın :)) kuralları sen belirlede ceyhun hocam ilk giriş paragrafında kafandaki dünyanın tam bir tanımı olur, hatta (keşke) bir dünya haritası olursa bizim içinde hikayeyi oturtmak daha kolay olur... |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 03/06/2005 : 18:53:55
|
tamam şimdi kim başlıyor beyler biriniz başlayın :) |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 05/06/2005 : 13:39:08
|
Başlangıç... (Hayırlı olsun)
Yazın sonlarına gelinen şu günlerde hava alması gerekenden daha sıcak ve kasvetliydi... BlackWood kasabasının kısıyında kasabaya ismini veren orman alabildiğince sessiz ve bir o kadarda kasvetli görünüyordu. Kasaba sakinleri bu olay hakkında değişik hikayeler uyduruyorlardı ve hiç kimse ormana yaklaşmak dahi istemiyordu. Daha önce benzeri olayları görmüş eskiler akşamları şömüne başında korkunç hikayeler anlatarak ortamın havasını dahada gerginleştiriyorlardı...
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|