SELAM ARKADAŞLAR BU THE PUNISHER OYUNUNUN TAM ÇÖZÜMÜ YA DA EN AZINDAN RUS ADAMI 2 BÖLÜMDE YANİ FÜZE RAMPASININ OLDUĞU BÖLÜMDE NASIL YENİCEM Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM ADAM YANARAK ÜSTÜME GELİO KAÇIOM AMA 1 SAAT BOYUNCA DA KAÇILMIYO Kİ ACİL YARDIM LÜTFEN SEVGİLERfreeeeeboy@hotmail.com
"Yanan adamdan kaçma" olayına kadar geldiğine göre, füzenin ateş püsküren alt kısmına gelip alev etrafında belirli bir noktada Q tuşuna basınca adamı kızartma yapabilirsin. Gerçi, ben el bombalarını kullanarak yok etmiştim.
Oyunu bitirdim.hani the russıan la savaşmadan önce gondola binip karşıya geçip bi kapıdan geçiyon ya o kapının yanında patlayıcılar var.adam yandığı için o benzin deposunuda yakıyo benzin deposu patlayana kadar adamı orda tut.patlayınca adamın canı gitçek.bu benzin depolarından her yerde var(kahverengi bişey)öle öle adamı öldürcen yada tekrar başlayıp bomba alıp adamı bombayla öldürcen.
Buzdolabından sonra adam seni başka odaya sürükleyecek adam yine yere vurduğunda üzerine atlayıp bilgisayara vuracan herifin kafayı.sonra başka bi odada bulcan kendini ordada yine aynı adam yere vurcak ardından üstüne atlayacan gidip televizyonda adamın kafasını kıracan ve bitçek.