AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 The Punisher Tam Çözüm Rehber Bölüm Yardımı İpucu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

freeeeeboy
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 06/07/2005 :  23:43:22  Bilgileri Göster  freeeeeboy için bir ICQ İletisi Gönder  freeeeeboy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
The Punisher Tam Çözüm Rehber Bölüm Yardımı İpucu

SELAM ARKADAŞLAR
BU THE PUNISHER OYUNUNUN TAM ÇÖZÜMÜ YA DA EN AZINDAN RUS ADAMI 2 BÖLÜMDE YANİ FÜZE RAMPASININ OLDUĞU BÖLÜMDE NASIL YENİCEM Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM
ADAM YANARAK ÜSTÜME GELİO KAÇIOM AMA 1 SAAT BOYUNCA DA KAÇILMIYO Kİ ACİL YARDIM LÜTFEN
SEVGİLERfreeeeeboy@hotmail.com

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 07/07/2005 :  19:13:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Yanan adamdan kaçma" olayına kadar geldiğine göre, füzenin ateş püsküren alt kısmına gelip alev etrafında belirli bir noktada Q tuşuna basınca adamı kızartma yapabilirsin. Gerçi, ben el bombalarını kullanarak yok etmiştim.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

King Arthur
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/11/2005 :  18:30:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu bitirdim.hani the russıan la savaşmadan önce gondola binip karşıya geçip bi kapıdan geçiyon ya o kapının yanında patlayıcılar var.adam yandığı için o benzin deposunuda yakıyo benzin deposu patlayana kadar adamı orda tut.patlayınca adamın canı gitçek.bu benzin depolarından her yerde var(kahverengi bişey)öle öle adamı öldürcen yada tekrar başlayıp bomba alıp adamı bombayla öldürcen.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 23/11/2005 :  19:28:49  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yav ben Rus adamın eve geldiği bölümdeyim buz dolabına sıkıştırdıktan sonra hangi tuşla öldürecem yada ne yapcam söylermisiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

King Arthur
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/11/2005 :  16:14:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Buzdolabından sonra adam seni başka odaya sürükleyecek adam yine yere vurduğunda üzerine atlayıp bilgisayara vuracan herifin kafayı.sonra başka bi odada bulcan kendini ordada yine aynı adam yere vurcak ardından üstüne atlayacan gidip televizyonda adamın kafasını kıracan ve bitçek.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 26/11/2005 :  14:28:16  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
OK.Sağol.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000