merhabalar ya punisher oyununda japon katagagı midir nedir o bölümdeyim samuraylar filan var ama bu bölümü bir türlü geçemiyorum mübarekler ordu gibi üzerime geliyor nereden nasıl gidicem anahtarı bulup gizli kapıyı açıyorum ama gizli kapı nerede yardım edermisiniz bu bölümü bir anlatsanız bana nasıl geçip oyun bitrdiniz rus mus hakgetire yani onlar kolaydı ama bu bölümde çok feci zorlanıyorum şimdiden teşekkürler
Adamla konuştuktan sonra,ortada duran kılıcı al ve adamı bunla quick kill yap(o zaman kadınlar harakiri yapacak) hızla koş anahtarı al,laptopu aktif et ve hemen mutfağa git.Burda sırtını duvara vererek bakış açını iki kapıyı görecek şekilde dur ve deli gibi gelenleri hakla tabi fırsat buldukça silahları topla,hatta yapabilirsen birini yakalayıp can al(epey zor).Ekranda görülen sayaç zamanı bittiğinde gizli kapı aktif olacak hemen dışarıda bu bölüme geldiğin asansöre sırtını verirsen sol ilk girişin orda resimin çevresi mavi çizgi olacak tıkla ve içeri gir yanlız dikkat içerisi dolu bir nefeslen ve ava devam:)benim taktiğim buydu,yer seçimini sana uygun bir yer seçebilirsin etrafta koşma sabit bir yerde sırtını sağlama al:)ve alev makinası olanlara dikkat et.
Tam sana atarken yukarı kaldırdığında varile ateş et,yani varili vur patlayacak.Bir taraftanda gelen adamları hakla rusun canı yarı olunca aşağı inecek yine kaç varillerin yanındayken varilleri patlat,elinde varsa bomba at veya yakaladığın adamları quick kill yap bazen ağzına bomba koyma denk geliyor rus yanına vardığında güm(bazen oluyor:.