|
| Yazar |
Konu  |
|
byeark
Üye

Turkey
İleti 20 |
İletim - 05/07/2005 : 10:18:18
|
| Beyler Sürücü Belgesi ve Uçus Belgesi ne işe yarıyor ve nerde bulunuyor(nerde okulları) |
Byeark |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 05/07/2005 : 16:26:05
|
| Sürücü ve uçuş belgesini Las Vegas'ta alıyorsun sürücü belgesi bir işine yaramıyor sadece bazı işlerin püf noktalarını öğreniyorsun uçuş belgesini ise görev yaptıkça alıyorsun zaten bir görevde yerini belirtiyor hem havaalanına beleş girebiliyorsun hem bedava paraşüt veriyorlar hem de uçakla uçmanın inceliklerini öğreniyorsunuz |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109 |
İletim - 06/07/2005 : 11:11:59
|
| bu uçuş belgesi güzel birşeymiş bende en kısa zamanda görevler yapıp kazanayım bu belgeyi iyi olur |
***DEVİL*** |
 |
|
|
JUUAN
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 07/07/2005 : 09:45:14
|
| hayır dostum yanılıyorsun surus belgesını alınca gorev ılerledıkce otomobıl fabrıkası acılı,yor oradan araba satın alabılıyorsun tabıkı parayla.bırde bılıyorsanız bır sey soracam vıllaları soymak ıcın okul varmı sanandreasın on ıncelemesını okudum vıllaları soyabılıyorsunuz dıyor |
 |
|
|
serkanyk
Üye

Turkey
İleti 24 |
İletim - 07/07/2005 : 13:04:25
|
| ya ben san fierrodayım sürücü belgesi işareti s ilemi gösteriliyor kırmızı s ilemi |
serkan |
 |
|
|
bjks
Üye

Turkey
İleti 203 |
İletim - 07/07/2005 : 14:47:30
|
| ewt kırmızı s ile gösteriliyor.bide ben uçak okulunu aldım ama sadece las venturas taki uçak okulu gözüktü san fierro ve los santos dakiler gözükmedi ne yapmam lazım |
server:olympia ır:karus job:magician LvL:60 clan:yok :D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|