AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Sürücü Belgesi ve Uçus Belgesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

byeark
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 05/07/2005 :  10:18:18  Bilgileri Göster  byeark için bir AOL İletisi Gönder  byeark için bir ICQ İletisi Gönder  byeark'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  byeark için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler Sürücü Belgesi ve Uçus Belgesi ne işe yarıyor ve nerde bulunuyor(nerde okulları)

Byeark

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 05/07/2005 :  16:26:05  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sürücü ve uçuş belgesini Las Vegas'ta alıyorsun sürücü belgesi bir işine yaramıyor sadece bazı işlerin püf noktalarını öğreniyorsun uçuş belgesini ise görev yaptıkça alıyorsun zaten bir görevde yerini belirtiyor hem havaalanına beleş girebiliyorsun hem bedava paraşüt veriyorlar hem de uçakla uçmanın inceliklerini öğreniyorsunuz

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 06/07/2005 :  11:11:59  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu uçuş belgesi güzel birşeymiş bende en kısa zamanda görevler yapıp kazanayım bu belgeyi iyi olur

***DEVİL***
Sayfanın En Üstüne Git

JUUAN
Üye

Turkey
İleti 71

İletim - 07/07/2005 :  09:45:14  Bilgileri Göster  JUUAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır dostum yanılıyorsun surus belgesını alınca gorev ılerledıkce otomobıl fabrıkası acılı,yor oradan araba satın alabılıyorsun tabıkı parayla.bırde bılıyorsanız bır sey soracam vıllaları soymak ıcın okul varmı sanandreasın on ıncelemesını okudum vıllaları soyabılıyorsunuz dıyor
Sayfanın En Üstüne Git

serkanyk
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 07/07/2005 :  13:04:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben san fierrodayım sürücü belgesi işareti s ilemi gösteriliyor kırmızı s ilemi

serkan
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 07/07/2005 :  14:47:30  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt kırmızı s ile gösteriliyor.bide ben uçak okulunu aldım ama sadece las venturas taki uçak okulu gözüktü san fierro ve los santos dakiler gözükmedi ne yapmam lazım

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000