AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

skyrnnr87
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 12/07/2005 :  20:43:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm beyler yaw bu gta da bi sürü görev yapıyoz ii hoş ta bu koskoca oyunda sadece görev yok sanırım. benim bulduum dier şeyler bi kas yapmak için salona gitme işte üst baş değiştirme fln bide bilardo oynamak duyduum kadarıyla bundan başka şeylerde warmış basketbol oynamak fln fln....bunların ne olduunu ve nerde bulcağımı söyleyebilirmisiniz

ve bu arada yaw bu uçuş okulu ve deniz okulu nerde acaba biz mi buluyoz yoksa bi görevde kendimi götürüyo

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 17/07/2005 :  19:18:49  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sweetin evinin arkasında bi basket potas var onun yanında top var topun yanına gelince enter a bas sağ veya sol hatırlamıyorum shiftlerden biri şut diğeri smaç bide barda falan atari oyunları oynuyosun ve at yarışıda var
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 19/07/2005 :  00:47:42  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar basketi kendin oynıyabiliosunuz onu biliorum ama maç yapılıyomu

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 19/07/2005 :  14:05:16  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yapılmıyo yani ben yapamadm
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 18/08/2005 :  11:16:18  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kumar ve at yarışı da oynayabiliyorsun...

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 18/08/2005 :  20:07:28  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama maç yapılmıyo ne yazıkki yapılsa çok güzel olurdu.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000