|
| Yazar |
Konu  |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/07/2005 : 04:36:39
|
| Hoş geldin hocam... Sorma, Kaan Abi beni şutladı modluktan :D Şikayet ettiler beni bir kaç üye, valla isimlerini hatırlamıyorum... Böyle de iyi hocam.. Kalıcısındır umarım bu sefer ;) |
 |
|
|
McFurkan
Üye

İleti 31 |
İletim - 03/07/2005 : 11:05:40
|
alıntı: tarafından yazılan:
Ben geldiiiiim Furkan, açıkçası seni hatırlayamadım. Yine de hoş geldin Scorpi'nin de dediği gibi, mesajların bu şekilde devam edersen sorun çıkmaz 
Hatırlanmam biraz zor, zaten çok mesajım yoktu o zamnanlar olanlarda boşa gitiyordu.(100-200 fln) Mesaj sayımı arttırmak içinde saçma sapan işler yapıyordum :D Ama merak etmeyin, şimdi mesaj sayısını arttırmak gibi derdim yok, hatta canı isteyen mod arkadaş 2 günde bir mesajlarımı sıfırlayabilir :D
alıntı: Hoş geldin hocam... Sorma, Kaan Abi beni şutladı modluktan :D Şikayet ettiler beni bir kaç üye, valla isimlerini hatırlamıyorum... Böyle de iyi hocam.. Kalıcısındır umarım bu sefer ;) Bu sıralar sitede "güzel" bir tartışma ortamı var dediğin gibi; ama senin gibi eski üyeler geri döndüğü sürece ve eski ortam tekrar yaratıldığı sürece üstesinden gelinmeyecek bir şey değil. Zaten tartışmalar da kişisel değil, forumun düzeni hakkında. Neyse, bunu da atlatacağız. 
Yarın bugünden farklı, dünde yarından başka yani mutlaka forumlar istediğiniz düzene gelecektir.
alıntı: Hoş geldin hocam... Sorma, Kaan Abi beni şutladı modluktan :D Şikayet ettiler beni bir kaç üye, valla isimlerini hatırlamıyorum... Böyle de iyi hocam.. Kalıcısındır umarım bu sefer ;)
Hoşbulduk... Bu sefer kalıcı olurum merak etmeyin.
Bu arada, neden bu OS'yi bu kadar seviyorum yada neden bazı isimler aklımda kalmış? Nette takıldığım "ilk site". Daha önce hiç bir yerde foruma katılmamıştım, OS ilk, ilklerde kolay kolay unutulmaz. |
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.
(şair olağım inşallah) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|