|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 01/07/2005 : 13:59:57
|
| Şimdi genel oyun oynarken içtiklerini söyledi. Peki ama sadece birşeylermi içersiniz. İçtiklerinizin yanında birşeyler yemezmisiniz. (Valla çok merak ettim o yüzden soruyorum) |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 02/07/2005 : 03:31:44
|
| yeriz arapçadan bişey yenir ya ondan yeriz, ama genelde oyun oynarken değil, forumlara yazarken yeriz, muahhahha, hoca bıktım senin konularına cavap yazmaktan, başka konu açma vallah kilidi ben basacam, bak cevap yerine cavap yazmışım hızına yetişeyim diye... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 02/07/2005 : 15:42:04
|
| Oyun oynarken 1,5 iskender yemiyoz herhalde bunu sorman gerekmezdi. Hadi söyleyeyim ben çikolata-gofret türü şeyler yiyom. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 16:10:12
|
alıntı: Karakartal312 tarafından yazılan:
Oyun oynarken 1,5 iskender yemiyoz herhalde bunu sorman gerekmezdi. Hadi söyleyeyim ben çikolata-gofret türü şeyler yiyom.
Gereksiz ??? Kime göre gereksiz... size göre gereksiz olan bir konunun başkasına göre çok anlamlı olduğunu savunan pek çok kardeşimizi tanıyorum burada... O yüzden lütfen kişisel yorumlarınızı kendinize saklayınız... |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 02/07/2005 : 16:49:15
|
alıntı: Rappier tarafından yazılan:
Gereksiz ??? Kime göre gereksiz... size göre gereksiz olan bir konunun başkasına göre çok anlamlı olduğunu savunan pek çok kardeşimizi tanıyorum burada... O yüzden lütfen kişisel yorumlarınızı kendinize saklayınız...
Merak ediyorum bu konu kime göre anlamlı Rappier arkadaşım |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 16:52:20
|
| Ben açtığıma göre benim için anlamlı... bilmem yeterince açık bir cevap verebildimmi ?? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|