AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 xp ve win 98 beraber
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 01/07/2005 :  19:11:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarımda hard diski 2 ye böldüm.birinde 98 birinde xp var.98 in olduğu sürücü daha büyük.ve oyunlarım burada yüklü.güvenli bir şekilde 98 i nasıl kaldırabilirim??

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 01/07/2005 :  20:08:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İki sürücüye de temiz bir format at. Hepsinden kurtul. Benim tavsiyem bu. Ama sadece 98 'in olduğu kısma da format atabilirsin. Ama Xp 'ye zarar verirmi bilmem. İşletim sistemini kaldırmanın başka bir yolu olduğunu sanmıyorum.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 04/07/2005 :  12:17:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ilk başta dedim direk c deki 98 klasörünü shift+del yapiim ama o zaman da başlangıçta yine soracak.hangi işletim sitemini açıcaksınız diye.daha önce yapmıştım.ve sonra tüm hard diski temizlemek zorunda kalmıştım.:-(
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 04/07/2005 :  14:59:37  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Başlangıçta işletim sistemi seçme ekranına müdahale edebiliyorsun. Sistemi komple silmene gerek yoktu. Başlangıçta "bootscreen" dediğimiz ayarlar var ordan düzeltme yapabilirdin ama komple silmişsin zaten.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

akrep_kral
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 06/07/2005 :  17:52:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok o daha önce oldu.sen napıcamı tam bi anlatsana
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/07/2005 :  02:27:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yapacağın en iyi iş tüm sistemi tekrardan kurmak olur. Neden dersen 98'i kaldırman demek pek çok ortak sistem dosayasını silmen demek oluyor ve bu durumda xp'nin sağlıklı çalışacağını sanmam. Ayrıca işin diğer bir boyutu olan fat32 ve ntfs olayı var. Xp fat32'de sorunlu çalışan bir sistemdir ve 98 kurduğuna göre senin sistemde fat32. xp'nin performanslı çalışmasını istiyorsan tüm sistemi ntfs yapmanda fayda var ve bunun yoluda formattan geçer.
Sen iyisimi güzel bir yedekleme yap ve sonrasında herşeyi bir güzel temizle. Bu iş sana en fazla 4 saate malolur ama tertemiz ve sorunsuz bir sistem kurmuş olursun.....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000