|
| Yazar |
Konu  |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 30/06/2005 : 17:11:49
|
Merhaba arkadaşlar Bilgisayarıma v,rüs gibi birşey bulaştı.KEndi sitesini başlangıç sayfası yaptı ve değiştiremiyorum.Fakat herhangi bir dial-up yüklemedi.Bu virüsü silmem için önerebileceğiniz bir anti-virus programı varmı    |
Hoca_Gaffur reloaded.
|
|
CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 30/06/2005 : 17:23:48
|
| AntiVir,Avast,Norton(fazla tavsiye etmem)Bunlardan biri işini görür |
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 30/06/2005 : 17:34:57
|
| Teşekkürler CANPOLATALEMDAR |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 30/06/2005 : 22:27:23
|
hocam bunun çeşitli yolları var fakat bulaşan virüsler kendini okadar geliştirdiki(yada birileri virüsleri iyi geliştirdi), o bahsi geçen progranlardan hiçbiri işini görmeyecektir, yapman gerekeni yazıyorum, masaüstünde sağ tıkla ve çıkan görüntü özelliklerinden masaüstüne gir, masaüstünü özelleştirden web kısmını tıkla ve işaretli web sayfasının yanındaki tiki kaldır yada sil. Ardından tamam seçeneğine bas, ondan sonra güvenli kipte pc ni aç ve virüs ve spy taramasından geçir, virüs için kapersky spy içinde ethrust pastpatrol ü öneririm, birde hijack this var ama onu bu işten anlayan biriyle kullanmanı öneririm yoksa iş sisteme format atmaya varan sonuçlara kadar gider |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 30/06/2005 : 22:30:41
|
| demin anlattıklarım masaüstünü ele geçeriren web sayfaları içindi, senin sorurun biraz farklı en kestirme yol hijack this ama eğer regedit dosyalarına zarar vereceksen tavsiyem hijack thisi kur ve scan yap, çıkan sonuçları buraya yaz ben sana silmen gereken dosyaları söyliyeyim, bir yol daha var başlattan çalıştır yapıp regedit yaz, ctrl+f yazıp start page yaz, orda açılış sayfanı görürsün, genelde BTO filan gibi acayip sitelerdir onları silersen sorun çözülebilir ama en kesin çözüm hijack tir |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 30/06/2005 : 23:36:56
|
Çok teşekkürler Thakki1. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Hijack i buldum ve hemen yükledim.10 saniye içinde 87 tane virüs bulsu.Hepsini sildim.Şu an internetim hem daha hızlı hem de başlangıç sayfasını kendim ayarlayabiliyorum.Tavsiyen için tekrar teşekkür ediyorum.    |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Konu  |
|
|
|
|