AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 maxpayne2 cozumu istiym
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

bksamsul
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 30/06/2005 :  00:23:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
max payne2 de hastanede kaldim kapida terorist va..ne yapmali ne etmeli beyler

SAMSUL

okangul
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 30/06/2005 :  08:57:36  Bilgileri Göster  okangul'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kaldığın yeri birazz daha açar mısın...?

düşündüğüm yer ise eğer silahın yok ve kapının arkasında 2 adam var içeri girip seni haklıyor. bu bölümdeysen kapıdan çıkıp tabanlara kuvvet kaçacaksın. koridorun ilerisinde odaların birinde ölmüş bir adamın silahını alıyorsun. diğer 2 adam arkandan geliyor ve o silahla adamları temizleyip devam ediyosun...

okan
Sayfanın En Üstüne Git

bksamsul
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 30/06/2005 :  12:46:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya su monayla birlikte insaaatta savastiktan sonra yarali halde bi hastanedesin.kapinin onunde terorist kapıyı ac diye bagiriyo.kapiyi acip kaciyosun yukarida bi tane daha adam va..her yeri gezdim.mecbur yukari cikiyosun oradada iki doktor var.ve onlarida olduruyolar.ve benide tabi..

SAMSUL
Sayfanın En Üstüne Git

ramco17
Üye

Turkey
İleti 104

İletim - 30/06/2005 :  14:27:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş ben max peyne2'yi bitireli aylar oldu dediğin bölümü azçok hatırlayabiliyorum bende orayı çokzor geçmiştim ama kapılara dikkat et orda seni kurtaracak bir kapı olacak sürekli yukarı koşmaya bak ve sakın yakalanmaa;))!

oyun yapiminda türkler hep arka plandamı kalsın!
Sayfanın En Üstüne Git

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 08/07/2005 :  18:35:56  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yapman gereken durmadan koş koş koş bir kapı olacak 1-2 sene oluyor bitireli tam çözümü olacak ama nette site adı vermeyeyim ;) aratırsan 5dk içinde bulursun

No Comment ...
Sayfanın En Üstüne Git

kaptan22
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  18:40:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk önce kapıdan çıkıyorsun adam kapının önünde durduğu için yere düşüyo ve sana koşşş seni aptal herif diye bağırıyo...sen merdivenlerden yukarı çıkınca 1. kapı değil onun üstündeki kapıya koş içeri gir.ilk başladığın bölümde bir terorist öldürmüştünya birde doktor vardı orda oranın sağına baktığında bir kapı göreceksin içeri gir ve hemen karşısındaki odaya gir orada ofis gibi yer var orada hemen sağ kapının yanınındaki yere gizlen terorist ile bir adam gelecek adam kapıyı kapatacak terorist'e Payne buraya y saklanmış onu bul diye emir verir.Terorist dolaşır ve seni göremez b sırada bir görevli içeri girer adama napıyorsunuz burda der.adam ona ateş eder. görevli ölür. sende ani atak ile görevlinin silahın alıp onları öldür. geri kalanını sana bırakıyorum.... KOLAY GELSİN!!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000