AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max Payne ve Yeni İşi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 20/09/2003 :  12:16:14  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam,
Max Payne2'nin trailer'ini seyreden var mı bilmiyorum.Max orda bi kapıya tekme atıp açıyor.Orada göğsünün üstünde bir kimlik var,acaba Max FBI veya başka bir servis ile mi çalışmaya başladı?Belkide mahkemede aklandı(ki bu çok zor bir ihtimal)ve polisliğe döndü.Şimdi diyeceksiniz Max zaten polisse polisler ona neden silah doğrulttu?Bunun nedeni o tek gözlü herif olabilir hani ilk oyunda otopark turunun sonunda bizi arıyodu ya,bide biz arabaya bindirilirken görüyoduk.
Bunlar benim düşüncelerim siz neler düşünüyorsunuz

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/01/2004 :  08:15:33  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm Turgay,
Ben oyunu aldım trailerini izlemedim ama şu kadarını soyleyabilirim Max dedektif oluyo ve sanırın NYPD nin adına çalışıyo.
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 17/01/2004 :  21:12:14  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Slm Turgay,
Ben oyunu aldım trailerini izlemedim ama şu kadarını soyleyabilirim Max dedektif oluyo ve sanırın NYPD nin adına çalışıyo.

Birim'in başı geri döndü
Evet arkadaşlar anakartımın bios'unu uçurduğumdan beri internete giremiyordum ama artık tekrardan aranızdayım.
Major kardeşim;
Max Payne2'yi alıp başına oturdum ve 14 saatten biraz fazla bir sürede bitirdim.MP2'de Max abimiz(ki 2. oyunda baya şekil oluyor)Uyuşturucu ile Mücadele Bürosundan'dan ayrılıp yeniden eski işine dönüyor.Konusunu tamamen anlatıp hevesini kırmak istemiyorum
bu arada takıldığın bir yer olusa seve seve yardım ederim
Ve site bıraktığımdan beri süper olmuş tabi foumlarda eğer başınızı ağrıtan bir durum olusa size yardımcı olmaya çalışacağız(her ne kadar Yusuf Miroğlu'nu aramıza katamasak da)
İYİ OYUNLAR

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

BETON
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 10/01/2005 :  02:22:00  Bilgileri Göster  BETON'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm millet ben bitirdim max payneyi son bölümü yukarda bulunan sarı parçalara ateş edip çıkarın ARDINDAN ADAMI VURUM ZATEN OYUN DA BİTİYOR BOBBALARDAN KAÇMANIZI öneririm ok herkese byeeeeee

HAHAHA
Sayfanın En Üstüne Git

edosata
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 03/06/2005 :  15:00:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam millet.ben max payne2 yi bitireli çok oldu.ben şöyle bir duym aldım galiba max payne3 geliyomuş.eğer sizin bundan haberiniz olursa lütfennnnn uraya msj atın
Sayfanın En Üstüne Git

cleveland
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 22/06/2005 :  22:18:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Slm Turgay,

Bundan emin misin ? İlk oyunu bitince NYPD'dekiler gelip tutukluyo Max'i
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000