AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Arkadaşlar bir yardım...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 29/06/2005 :  11:57:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hani ilk adada bir tane yarış yapılan bina varya ben orada yarışmak istiyorum ama yeterli sürüş tecrüben yok felan diyor.Acaba bunu nasıl arttırabilirim.Sürüş okulu felan var mı???Varsa bana yerini tarif eder misiniz???

dede_123
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 29/06/2005 :  12:07:03  Bilgileri Göster  dede_123'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet ya arkadaşım bende orada birtürlü yarış yapamadım nasıl olacak bu iş bilen varsa lütfen yardım elini uzatsın bize.
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 29/06/2005 :  12:23:37  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Uğur barış kardeşim mesajını en alakasız yere yazmışsın .Arkadaşlar yarış tecrübesi kazanmak için biraz sürüş yapmanz gerekiyor yada hile var bir tane tüm araba kullanış yeenekleri diye yazarsanız oynarsınız...

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

ugurbaris
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 29/06/2005 :  12:28:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
erci cevabını bılıyorsan yazdıgım yerin onemi yok dimi

yardım
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 29/06/2005 :  12:53:16  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazdığın yerin önemi var çünkü biz burada başka bir şei tarışıyor olabiliridik sen gelip bizim konumuzun içine başka şeyler yazıyorsun işte bunu Krondor a danış beni haklı görmüyorsan.........

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000