AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Taşıtlardan nefret ediyorum:(
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 22/06/2005 :  13:19:35  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya nedir benim bu taşıtlardan çektiğim...Dans bitti supply lines başladı...Ve şu school görevlerinin hiçbirini yapamıyorum uçağıda yapamadım arabayı da

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 22/06/2005 :  15:31:03  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Uçak eğitimi alırken push DOWN a bas diyo da o ne?Bide arabayı nasıl döndürücem

Sonradan...
Supply lines bitti helikopter başladı nasıl olucakÇok sinir ya
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 26/06/2005 :  18:09:23  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
New model army'i mi diosun?Eğer onu diosan kolaylık olsun die önce tankları imha et, ben öyle yaptım kolayca geçtim ikinci denememde..Uçak sürmek için uçak okulunu bitirirseniz çok rahat edersiniz.Ben bitirdiğimde supply lines görewini ilk oynayışımda bitirdim..

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 27/06/2005 :  14:49:48  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ohoo,cevap gelene kadar ben oyunun %70 ini bitirdimŞimdi bi jet uçağı kaçırıp botları patlattığımız görevdeyim.Bakın yine taşıtlar...
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 29/06/2005 :  11:35:18  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar uçak okulu nerde bi onu söylermisiniz?

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 29/06/2005 :  12:38:48  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi daha Mystery Man sana terkedilmiş havaalanını al diyor.Sen alınca okul açılıyor.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000