AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 !!!!!!!!!:::::::FIKRA ANLATIN::::::::!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

dede_123
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 11/07/2005 :  17:41:48  Bilgileri Göster  dede_123'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de Geliyorum
Öğretmeni, küçük Temel'i okula hergün ağzı-burnu dağınık geldiğini görünce yanına çağırıp "Oğlum, bu halin ne?" diye sormuş. Küçük Temel de "Öğretmenim, biz fakir bir aileyiz. Tek odalı bir evde oturuyoruz. Gece yatınca babam sesleniyor: Fadime uyudun mu? Fadime'den ses yok. Dursun uyudun mu? Dursun'dan ses yok. Temel uyudun mu? Ben uyumadım babacığım dediğim zaman babam beni dövüyor" demiş. Öğretmen durumu anlamış ve "Oğlum, sen de yorganı başına ört ve cevap verme" demiş. Küçük Temel de "Tamam öğretmenim" diyerek evin yolunu tutmuş.
Ertesi gün, öğretmen, merakla küçük Temel'i beklemeye başlamış. Temel, bu sefer daha kötü bir şekilde ağzı burnu dağınık olarak okula gelmiş. Öğretmen "Oğlum, söylediğimi yapmadın mı?" diye sorunca küçük Temel, "Yapım öğretmenim" demiş. Öğretmen "Anlat bakalım, ne oldu? deyince Küçük Temel "Gece olunca kardeşlerimle beraber yattık. Babam bir müddet sonra her zamanki gibi seslendi: Fadime uyudun mu? Fadimeden ses yok. Dursun uyudun mu? Dursundan ses yok. Temel uyudun mu? Ben de sesimi çıkarmadım. Biraz sonra fısıltılar ve hırıltı sesleri gelmeye başladı ve babam 'Hanım, ben geliyorum' dedi. Annem de 'Ben de geliyorum' deyince ben, bir yere gidiyorlar zannettim ve yataktan fırlayıp 'Bekleyin ben de geliyorummm!' dedim, babam beni bu hale getirdi öğretmenim" demiş...
Sayfanın En Üstüne Git

S_E_F_İ_R
Yeni Üye

İleti 0

İletim - 13/07/2005 :  10:56:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel birgün Afrikaya ava gitmiş çalıların arasından iyi niyetli, yaşlı bir adam çıkmış Temel' de "Poku veduuum" demiş adamda demişki "Daha dur daha poku vemedun demiş,şu kafilenin önündeki süslü püslü adamın elindeki mızrağı al kalbine sapla" demiş Temelde gidip saplamış Temel'de demiş ki"şimdi napacuğum babacuğum"demiş adamda"aha şimdi poku yedun demiş"
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/07/2005 :  14:56:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel dursuna anlatıyor:
Birgün otostop çekiyordum.Bir araba yanaştı girdim içine.Arabada güzel bir kız vardı mini etek giymişti arbayı kuytu bir yere çekti.Eteğini çıkardı ve istediğini alabilirsin dedi ben de arabayı aldım.
Dursunda:İyi yapmışsın temel zaten o mini etek sana yakışmazdı...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

eagleHOME
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 20/07/2005 :  18:00:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
TEMEL ARKADAŞLARI
dursun temel ve arkadaşlarına demişki
-yarın doğum günüm var herkezi
davet ediyom gelin
temel ve arkadaşları
-tamam geliriz
ama yarın olunca temelin arkdaaşları dursunun doğum gününü hatırlamamışlar bile
Sayfanın En Üstüne Git

gs_ultrAslan_1905
Üye

İleti 8

İletim - 22/07/2005 :  01:30:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birgün bir öğretmen sınıfın birine girmiş ve önde oturan çocuğa sormuş
-oğlum adın ne?
-Fatih hocam.
-O zaman sen kalk da fatiha suresini oku.
çocuk güzelce okumuş. hoca bu sefer bir kız öğrencinin yanına gitmiş.
-kızım senin adın ne?
-kevser hocam.
-o zaman sen de kevser suresini oku.
kız güzelce okumuş.hoca arka sırada sinmiş bir öğrenci görmüş( çocuğun adı yasin)
-oğlum senin adın ne?
bunun üzerine çocuk:
-hocam benim ismim yasin ama arkadaşlar bana kısaca sübhaneke derler, demiş.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000