AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 !!!!!!!!!:::::::FIKRA ANLATIN::::::::!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

JeRy
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 07/07/2005 :  15:28:20  Bilgileri Göster  JeRy için bir ICQ İletisi Gönder  JeRy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  JeRy için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."

ASTALA VISTA BABYYYYYYY........
Sayfanın En Üstüne Git

Jeta
Üyeliği Kilitli

Italy
İleti 0

İletim - 07/07/2005 :  20:57:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İKİ REKAT

Köylü, koyunlarının artmasını istermiş. Ama bir tek koyunu bile kuzulamazmış. İmam:
- Sen, bu dileğine kavuşmak istiyorsan, namaza başla.
Adam namaza başlamış. Koyunlar da birer ikişer ölmeye...
İmama gitmiş, durumu anlatmış. İmam:
- Aldırma, demiş, çürükler ayıklanıyor. Sen namaza devam et.
O namaza devam ettikçe koyunlar ölmüş, geriye bir tek keçi kalmış.
Bir gün karısı ekmek yaparken keçi hamuru yemek istemiş. Bizimki keçiye dönmüş:
- Ulan, otur oturduğun yerde! Zaten iki rekatlık canın kaldı...
Sayfanın En Üstüne Git

helper
Yeni Üye

İleti 0

İletim - 08/07/2005 :  14:22:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış. Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirileri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
"Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum"
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
- Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
- Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
Adam, şaşırmış vaziyette:
- Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
- Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, "Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin.
Sayfanın En Üstüne Git

daredevıl
Üye

İleti 46

İletim - 10/07/2005 :  12:35:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel'in eczanesine genç ve güzel bir kadin girmis. Tartinin üzerine çikip parayi atmis. Begenmemis, manto ve ceketini çikarmis ve para atip tekrar tartilmis. Yine sıkılmış, etegini çikarinca temel atilmis, parayi atmis,
- Tevam edin puntan sonrasi müesseseden.
Sayfanın En Üstüne Git

dede_123
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 11/07/2005 :  17:40:05  Bilgileri Göster  dede_123'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamin biri deliler hastanesini gezmeye gitmis.Bakmis deliler kapidaki delikten iceri dogru bakiyorlar.Bakan tekrar siraya geciyor.Devamli bir dongu gibi olay yineleniyor.Adam merak etmis oda siraya girmis. Sira kendi sine gelmis.Egilip bakmis.Zifiri karanlik hicbirsey yok. Bir tanesini dur durup sormus.:
- Yahu ben hic birsey goremedim? Deli sasirmis:
- Ulan biz iki yildir bakiyoruz birsey goremiyoruz. Sen ilk bakistami goreceksin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000