AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 !!!!!!!!!:::::::FIKRA ANLATIN::::::::!!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

d_r_a_c_u_l_a
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/06/2005 :  16:00:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haydi beyler fıkra anlatalım birazda gülelim ha ne dersiniz???????
Hadi herkez en süper fıkralarını anlatsın.......

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 28/06/2005 :  17:31:41  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 28/06/2005 :  23:54:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel, karısı Fadime ve Temel'in dedesi trafikte polis tarafından durdurulmuş. Polis bakmış kemerleri takılı. "Sabahtan beri birçok kontrol yaptık kemeri takılı olan tek araba sizsiniz. Bu nedenle bizden 500 ytl ödül kazandınız." demiş. Temel ve karısının sevinçten havalara uçtuğunu görünce polis merak edip sormuş: Merak ettim, çok sevindiniz de ne yapacaksınız bu parayla ilk iş olarak?"
Temel: hemen kendime bir ehliyet alacağım, demiş.
Polis: neee senin ehliyetin yok mu, demiş
Fadime durumu kurtarmak için :he he kusura bakmayım memur bey kocam içince saçmalar da, demiş.
Polis: neeee bir de alkollü müsün sen, demiş
Temelin dedesi arkadan: ben size dememiş miydim çalıntı araba başımıza iş açar diye, demiş
O sırada bagajdan Dursun çıkmış: ne oldu geçtik mi sınırı, demiş...

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 29/06/2005 :  10:36:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilim adamları italyalı bir gondol kaptanının üzerinde deney yapıyorlarmış kaptan 'venediğin güzel suları' diye şarkı söylermiş.
B.Adamları bunun beyninin 3 de 1 ini almışlar Kaptan 'venediğin güzel'
diye söylemeye başlamışlar sonra bir 3 de 1ini daha almışlar bu sefer 'venedik' deeye başlamış onunda yarısını alalım demişler 'ven' demeye başlamış tamamını alalım demişler başlamış 'tabancamin sapuni cülle donatacağum cülle donatacağum'diye horon tepmeye :D

kara denizliler sakın alınmasın ha fıkra böyle :D

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

dede_123
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 29/06/2005 :  12:32:26  Bilgileri Göster  dede_123'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilim adamları bir araştırma yapıyorlarmış hangi ırk daha doğurtkan diye
bunun için almanyadan ingiltereden vetürkiyeden bizim temeli alımlar ve bir adaya bırakmışlar hepsine de birer maymun vermişler ve demişler 3 sene içinde bu maymunlardan ençok çocuk doğurtana bir ev ve araba vereceğiz demişler bilim adamları 3 sene sonra gelmişler ve alman 4 tane ,ingiliz 3 tane bizimtemel ise 1 tane bilim adamları sormuşlar temel bak öbürleri 3 ,4 tane doğurtmuşlar sen niye doğurtamadın diye temel de ahbir de bana verdikleri maymun dişi olsaydı siz o zaman görecektiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

JeRy
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 07/07/2005 :  15:26:03  Bilgileri Göster  JeRy için bir ICQ İletisi Gönder  JeRy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  JeRy için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Temel birgün yolda giderken arkadaşın prof. idrise rastlar idrisin kolunun
altında kalın kalın bi sürü kitap temel idrise sorar
-ula idris o kitaplar ne kitabudur?
-MANTIK KİTABUDUR.
-mantık ne demek
-valla temel sana nasıl anlatayım. senin evde akvaryum var mı?
-var.
-o zaman sen balıkları seversin
-çok severim.
-balıkları çok sevdiğine göre balık tutmayı ve yemeyi de seversin.
-bayulurum özellikle hamsiye
-balık sevdiğine göre balıkta bol miktarda fosfor azot vs bulunur bunlarda bir erkek olarak seni çok kuvvetlendirir dolayısıyla sen tam bir erkeksin işte mantık ilmi bunu açıklar.
bu cevap temelin çok hoşuna gider hemen kitapçıya koşar bir sürü mantık kitabı alır ve okumaya başlar tabi okuduğundan pek bişey anlamaz ama yine devam eder bir gün kolunun altında bisürü kitapla dursun temeli görür.
-ula temel o kitaplar nedir.
temel kasılarak cevap verir
-mantik kitabudur
-ula temel mantik ta ne oliyi
-valla sana nasıl anlatayım ula dursun senin evde akvaryum varmı?
-yook.
temel şaşkınlıkla dursuna bakmış, ve
-ula dursun yoksa sen i.nemisin?

ASTALA VISTA BABYYYYYYY........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000