alıntı:Uyulması gereken kurallar hemen aşağıda... 1-Yöneticiler herşeyin en iyisini bilir. 2-Yönetici yanılırsa üstteki madde geçerlidir. 3-Bir iki ve üçüncü maddeler değiştirilemez.... (:
Yöneticiler her şeyin en iyisini bilmez, yanlış davrandığı için uyarı alan yöneticiler de oldu. Ama yöneticilerin normal üyelere göre avantajı vardır; sitedeki gelişmelerden haberleri vardır. Yani, sizin bilmediğiniz, size kötü gözüken ama yöneticilerin gerekli olduğunu bildikleri şeyler vardır. Bunların başında da Serbest Bölüm geliyor. Bu bölümün açılmasını bizzat istedik ve yöneticilerle aldığımız ortak karar sonucu açtık. Sonuçta noldu; gereksiz mesajlar arttı ama hitimiz de arttı. Yani kalması gerekiyor, sitenin devamı için. Tabii daha başka çözümler de bulunacak ve inşallah onları da yerine getireceğiz.
Serbest Bölüm II açılsın.:P Eeah iğrençti tmm. HIT konusunda durmak istiyorum. Gerçekten büyük bi artış oldu. Üye sayısı 50-100, günlük msj sayısı 1000 küsür.. Online rekoru da (snrm) 98ken 196 olmuş.. Misafirlerin sayısı da bir hayli arttı. Onlarda üye olursa, Dünya'ya açılabiliriz. Türkiye dar gelmeye başladı.. :)
1- yeni dizayn 2- yeni forum (ben hala eskisini daha güzel buluyorum) 3- güzel bir sponsor (oyyun.com'daki adamlar bile sınırsız destek alıyoruz diyorlar, oyyun.com lem bu, OyunSitesi'yle kıyaslayamayız bile) 4- aramızda para toplayıp bir yerlere sitenin reklamını (banner) verelim :D
işte böle fikirlerim, ilk 3 zaten yöneticilerin zannedersem kadim dostları :D
Krondor beni yanlış anlama.... kuralları yazarken üzerinde zaten senin söylediğin şeylere değindim. Bizler sadece forumun göz önündeki kısmını görüyoruz. Bu işin arkasında daha farklı şeyler var ve bu yüzden karar vermek bize düşmez. Kurallar ise standart yönetici kuralları (: bu konuda rahatsız olman yersiz. Dünyanın her yerinde bu üç kural yönetenlerle yönetilenleri ayırır (: