Kapatılması intihar olur kanımca. İstemeyen girmez, bakmaz (misal: ben, rappier...)
Not: Bu arada Krondor ve Avaris başta olmak üzere tüm OS camiasına teşekkür ediyorum; çok az forumda bu kadar iyi çalışan bir Öneri ve Eleştiriler bölümüne rastlarsınız... Kıymetlerini bilin leeeeeynnnn....
Kapatılması intihar olur kanımca. İstemeyen girmez, bakmaz (misal: ben, rappier...)
Not: Bu arada Krondor ve Avaris başta olmak üzere tüm OS camiasına teşekkür ediyorum; çok az forumda bu kadar iyi çalışan bir Öneri ve Eleştiriler bölümüne rastlarsınız... Kıymetlerini bilin leeeeeynnnn....
Ben bakıyorum yaaa.... öyle deme dostum. Gülmek istediğim zaman birkaç konuyu açıp okuyorum. Çok nadiren çıkan birkaç konuya mesaj bile attım ama o kadar. Serbest bölge benim ilgi alanımın çok çok dışında olduğunda pek fazla ilgilenmiyorum sadece. Sizlerin ilgi alanına giriyorsa bakın, yok girmiyorsa mouse'un ortasındaki topu hızlıca kendinize doğru çekin (: olay bu kadar basit. Gidişat güzelmi derseniz o konu çok derin ve bizim göremediğimiz yönleride var. Bu yüzden eksik bilgiyle tartışma olmaz... konuda fazla uzatılmaz. Uyulması gereken kurallar hemen aşağıda... 1-Yöneticiler herşeyin en iyisini bilir. 2-Yönetici yanılırsa üstteki madde geçerlidir. 3-Bir iki ve üçüncü maddeler değiştirilemez.... (: