AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 6CD 164 YTL
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

SolidSnak3
Üye

İleti 5

İletim - 21/06/2005 :  01:23:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun orjinali tek DVD dir ve fiyatı yaklaşık 140$

------------------
İyi oyunlar !
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 21/06/2005 :  10:37:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
SolikSnak3 birde +kdv var
Sayfanın En Üstüne Git

Daybreak
Üye

Bermuda
İleti 14

İletim - 21/06/2005 :  22:40:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
espri yaptım orjinal diye, 10 milyona orjinal oyun nerde var abi, balık gibi atlıyonuz valla:)
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/06/2005 :  02:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Daybreak tarafından yazılan:

alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

alıntı:
Erci-e@Hanzo tarafından yazılan:

Oğlum bizde oda yok geldim bütün parayı bilgisayara harcadım.........

Konu bilgisayarı upgrade etmeye geldiğinde hepinizde bol bol para var ama orjinal oyuna geldiğinde yok. Bu nasıl iştir diye düşüneniniz varmı?? Arkadaşın birisi oyunları kaliteli oynamak adına ekran kartına 800$ para veriyor ama oyunu en dandik satıcıdan pazarlıkla alıyordu. Şimdi bana sorarsanız bu nasıl perhiz muhabbetinden başka birşey değil.
Bir diğer konuda bu mevzuları dillendirmeyiniz lütfen. Kopya oyun aldıysanız bu sizi bağlar ve bu konuyu böyle ortamlarda konuşmanın mantığıda yok. Orjinal alan gitmiş emeğe saygı göstermiş ve sizler kopya alarak yapımcıların emeğini çalmışsınız. Yaptığınız hırsızlığı ortalıkta dillendirmenin hiçbir anlamı yok.

arkadaşım benim bilgisayarım var yaz tatiline girmişim ve orjinal oyuna 160 milyon para verecek durumum yok. ben şimdi bu adamların emeğine saygı duymak için oyun mu oynamayacam. asıl seninki mantıksızlık.

Ben sana gitte orjinalini al falan demedim. Afedersiniz ama bizim oralarda bir söz vardır 'bi b.k yiyorsan sus söylemede insanlar başka şey sanmasın derler' Yani git istediğin yerden istediğin oyunu al ama bunu dillendirme.

Sizler dua edin güzel ülkemde telif hakları kanunu diye birşey yok (en azından fiili olarak). Olsaydı ben hepinizi görürdüm. Ama hadi neyse... Ayrıca oyun oynayacağım diye bu işe emeğini ve zamanını vermiş birinin hakkına saygısızlık gösterebiliyorsanız bu sizin insafınıza kalmış...

Son söz olarak ben orjinalden yana bir insan değilim. Hatta bu konuda çok tartışmada tarafta oldum. Ama hiçbir zaman ben kopya oyun oynuyorum demedim dememde. Benim orjinalimi yoksa kopyayımı tercih ettiğim buradaki kimseyi ilgilendirmez. Sizlerde aynı şekilde davranın, kalkıpta pekçok insanın bulunduğu bir ortamda kopya oyun oynadığınızı söylemeyin.... buradaki insanların %98'i kopya oyun oynuyor olsa bile bu yanlış bir davranış.
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 23/06/2005 :  14:28:36  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw arkadaslar ben san andreas'i 8 milyona aldim ve oynuyor.

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000