AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Yaktın beni SWEET
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 19/06/2005 :  13:36:07  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya LOS SANTOS ta bütün görevleri bitirdim(OG,BS,C..v.s.)sadece sevgili ağabeyim Sweet in verdiği arabayla dans görevi hariçnası yapacağımı bilen var mı

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 19/06/2005 :  14:11:56  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Numpad tuşlarıyla yapıcaksın.(Klawyenin sağındaki). 2,4,6,8 le gelen oklara göre yapcaksın.Ama zamanını güzel ayarla sağ üstteki puan tablosu war zaten ona göre kazanıp kazanmadığına bakarsın.

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 19/06/2005 :  14:34:49  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
saol kardeş,buna benzer bi görev daha vardı dans görevi onu binbir zorlukla geçmiştim ama burda takıldık işte
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 19/06/2005 :  15:18:44  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçtin mi görewi?Bi işe yaramıştır umarım?

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 19/06/2005 :  16:24:46  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben 1340 yaptım adam 1410 yaptı daha iyisini yapamadım bi daha
Sayfanın En Üstüne Git

umut onur
Üye

İleti 2

İletim - 19/06/2005 :  16:33:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bu görevi yapmak için numpad tuşları biraz zor ben redefine controlsden tuşları yön tuşları yapara k bölümü geçtim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000