|
| Yazar |
Konu  |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 16/06/2005 : 22:24:43
|
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar, nereye gitsem ne söylesem, Allahtan kormayan kullar. vurdular yüreğimden ,yaktılar can evimden vefasızlar,hayırsızlar utanmayan kötü insanlar.....
|
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
|
|
eagleHOME
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 18/06/2005 : 20:05:06
|
Aşk
Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen. Aşk; bazen bir zaman hatasıdır. Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktırkağıtlara. Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır. Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak... Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır. Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır. Aşk; bir harabenin ortasındabirşeybulup da ne yapacağını bilemeyen ikisavaş çocuğu gibi kalmaktır. Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir. Bir bakış bile anlatmaya yeterkenherşeyi kalbinizidolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır. Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını. Aşk; vazgeçmektir gözlerinden. Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usulusul ağlamaktır. Aşk;birgünanahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir. Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir. Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır.
|
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 18/06/2005 : 21:01:51
|
Sende bendensin dost sana bir şiirimi yazayım :
Hiç seni görmeden duramamki ben, hiç seni öpmeden duramamki ben, Senden başkasını sevmemki ben , Hep seni seveceğim senden vazgeçmem.
Senin gözlerine dalan giden ben, Senin sözlerine kanan giden ben, Senin aldatmana yıkılan giden ben, Hep seni seveceğim senden vazgeçmem.
|
|
 |
|
|
eagleHOME
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 18/06/2005 : 21:03:39
|
işte benim diğer şiirim :
hanetini görmeden bu göz yaşı neden oldu
umutlar yarınlar bizimdi ayrılık bizimi buldu
sende söyle sevgilim yanlış nerde oldu
hala yaşıyorum ve seni seviyorum....
|
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 18/06/2005 : 21:16:48
|
Bir şiir'de benden böyle giderse bir düetmiş gibi ilerleyecek.
Canım acıyor,yüreğim kanıyor, Be ne yapacam şimdi,tüm dünya gözümde ağlıyor, Bir canı Allah alır biliridim,ama sen sen canımı aldın. Hayatımı caldın gençliğimi gençliğimi her şeyimi çaldın. lanet olsun Allahsız sana bahtımada karayazımada beni sanna kul köle yapan kaderimede lanet olsun lanet olsun lanet lanet................. |
|
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 19/06/2005 : 00:07:08
|
Koparttın gonca gülümü, Soldurdun ümidimi, Sende kalsın tüm anıl, Geri ver yeter kalbimi. Adadım sana ömrümü, unuttun bozduğun sözü, bende kalsın veremem, harcadığın gönlümü. |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|