|
| Yazar |
Konu  |
|
eagleHOME
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 19/06/2005 : 11:11:25
|
son bi şiirde yazayım:
BU ASK BURADA BITER
Bu ask burada biter ve ben çekip giderim Yüregimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu ask burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akip gider
Bir hatiradir simdi dalg#253;n uyuyan sehir Solarken albümlerde çocuklar ve askerler Yüzün bir kir çeçegi gibi usulca söner Uyku ve unutkanlik gittikçe derinlesir
Yan yana uzanirdik ve islakti çimenler Ne kadar güzeldin seni nasil essiz bir yazdi! Bunu anlattilar hep, yani yiten bir aski Geçerek bu dünyadan bütün ölü sairler
Bu ask burada biter ve ben çekip giderim Yüregimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu ask burada biter iyi günler sevgilim |
 |
|
|
mamaluj
Üye

İleti 56 |
İletim - 19/06/2005 : 11:21:02
|
| abi bence bu konuda kenimiz şiir yazsak daa elenceli ve yararlı olur die düşünüorum... |
!...SaGoPa KaJmEr..! |
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 20/06/2005 : 19:21:18
|
aşkımın yüce dağlar deldiğini bilmesin, olurya ferhat kıskanır. ruhuma işleyen o güzel güzel kokunu , bilmesin olurya güller kıskanır. canımdan bir parça can oluşunu bilmesin olurya annen kıskanır. sen oldukca benim yaşadığımı, gücenir bilmesin ruhum kıskanır. uğrunda bir ömür bir ömür vaat ettiğimi bilmesin bilmesin bilmesin ecel ecel kıskanır...........
|
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 24/06/2005 : 00:52:36
|
kasırgalar yağdırdın üzerime, umutsuzluğu ektin yüreğime, canın çıksın insafsız acımadın hayallerime. hani hayallerimiz gerçek olacaktı , hani aşkıız ebedi ebedi olacaktı , canın çıksın çanın çıksın insafsız insafsız.
ewet yorumlarrrr. |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/06/2005 : 19:17:59
|
Küçükken anneannemin halası bana söylerdi şu an 102 yaşında.. Pek şiir özelliği taşımıyor hatta daha çok maniye benziyo.. Sözlerdeki kafiyeyi elimden geldiğince Karadeniz lehçesine çevirip sizlerle paylaşmak istiyorum.. 
Elim elim epenek, Elden çıkan kepenek, Kepeneğin ucunu Süleyman'in saçini, İndum Halep yoluna, Halep yolu bin pazar, İçinde bi' kıuz cezer, Dertlere derman yazar, Zallüm zullüm, Salla buni çek şuni.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|