AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 en güçlü karakter ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 09/11/2005 :  14:00:00  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GAndalf'a karşı sadece blade master kullanırım. Athelas la da ikinci hamlesini devre dışı bırakırım..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

PC-KOPATH
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 09/11/2005 :  17:27:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aragorn bn ne ddm biladr okudunmu eer bu gandalf wur kaç yaparsa yani atli olduu için kaçar ddm we büülerini uzaktan yapio ddm bide sunu okudunmu gandalf KAFA KAFAYA döwüshtümü aragorn blade masterla gandalfı 3 veya 4 wuruşta indirr yazdm galiba sn bnm yazimi tm okumadn..

...maganda...
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 09/11/2005 :  20:30:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aragorn da keklik miki canı azken durucak agandalfın gelmesini bekleyik hel çekmeyecek ve elektirik yaptığı ytden laçarsa elktirik çöpe gidiyor

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git

PC-KOPATH
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 09/11/2005 :  20:48:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kara hüvari ya sn anlamiosn yada anlamak istemiosn bn bütn olasiliklari yazdim..hala mi görmüosn yada göremiosn..

1 bnde bir rohan kullanicisiym we olasiliklari konuşuyorz burda bu kadar tek seyn taraftari olmasn ii olr..

2gandalf (lewel10) elektrik büüsünü taa ekranin öbür ucundan yapio aragorn gelincee kadar bitiremzsede kaçar..yani elektrik büüsü boshuna gitmio belirtiim..

2 sn heal ceker demishin bnde ona karşhi isadüri lighti yapar.. we bölece ilk roundda yatiramazsada 3 veya 4 .roundda yatrr canini azaltarakk...

sana anlatabiildimse ne mutlu

(BENDE BİR ROHAN KULLANİCİSİYİM...)ve aragorn bnm gözdelerimden..

...maganda...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 11/11/2005 :  14:41:58  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaa tam bir aRaqoRn-Gandalf tartışması yaptınız konu boyle değildi oysaki!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000