arkadaşlar günlerdir okuldan kaçıp internet cafeye gidip arkadaşlarla bfme oynuyoruz hep şu tartışma yaşanıyor balrogla gandalf savaşsa kim yener khazad dum da gandalf ye nio ama balrog hiç büyü yapmıyo sizce kim kazanır ve neden
Komik bir soru (: Cevabı ise çok basit... Güç yüzüğü elinde olduğu sürece Balrog'un Gandalf'ı yenme şansı yok. Zaten düşmeden önceki sahnede Gandalf'ın söylediklerini hatırlarsınız. Gandalf rakibine kendisini yenemeyeceğini ve bu yüzden karanlıklara geri dönmesi için uyarıyor. (: Umarım cevap yeterli olmuştur....
Oyunu orjinal almadıysan Gandalf'ın kazanma şansı yok çünkü cracklı oyunlarda oyunu en zor seviyede oynamaya çalışıyorsunuz. Normal crack'ıda bildiğim kadarıyla yok. Eğer orjinalden oynuyorsanız normalde rakibi yenmek için her zaman bir ikinci yol bulunur....
Ya ben oynarken Balrog benden önce davrandığı için(ki hard'ta oynuyordum) Rank:10 Gandalf'ım yattı.Zaten bi vuruşta ana binayı yıkan adamdan ne beklersin.Ama ondan önce davranıp Isarı Light ve de ardından yıldırımını kullanırsan yatırabilirsin.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...