|
Yazar |
Konu  |
Artur
Üye

Turkey
İleti 203 |
İletim - 16/07/2003 : 17:54:27
|
ban kalırsa 3 dah güzel 4 karışık ya sizce
ek: ya ben bu oyunu almaz olaydım 3 MÜKEMMEL 4 iğrenç ya hem yavaş maçlar sanki 90 dk öteki daha iyiydi ya sizce birtek maçı kuş bakışı göstermesi güzel
ek: ya siz bu 4 ü nsl beceriyosunuz maç nasl 3 teki gibi hızlanır |
Aykut LEKESİZ |
|
By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546 |
İletim - 17/07/2003 : 10:54:45
|
Arka arkaya mesaj atman bu forumda ömrünü kısaltır haberin olsun.Uyarıyım dedim. Son soruna cevap vereyim.Maçın çabuk geçmesini istiyorsan şöyle yapmalısın:Aşağıda maç ayarları olacak.Onu açınca speed'i very fast yap.Sonra onun altındaki yere gir.Onu "commentary" bilmem ne yazacak.Ona basarsan yazıyla oynarsın ve çok çabuk zaman geçer.Maç sonunda golleri görmek için üstte maç raporu olacak ona tıkla.Aşağıda en önemli anları göster'e tıkla.Orda üste gol seçeneği olacak ona tıklayarak golleri sırayla izlersin.Bide maç seçeneklerinde Full Match'in altındakini seçersen sadece en önemli anları görürsün.Geri kalanı yazıyla olur. |
By prince |
 |
|
cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110 |
İletim - 18/07/2003 : 21:23:25
|
gelen gideni aratır derler ya genelde tepkiler bu yönde... bana kalırsa tüm mesele cm4 icin kurulan hayallerle ortaya cıkan oyunun kimilerine göre uyusmamasından kaynaklanıyo... cm 3 versionundaki hızı bulamayanlar oyundan cabuk sogudular lakin ben su an 4.07 versionla oynuyorum hız sorunum yok.... |
işbu yazı bir imzadır :P |
 |
|
ckose
Seçkin Üye

Turkey
İleti 350 |
İletim - 18/07/2003 : 21:57:09
|
Atmayın şöyle arka arkaya mesaj ya,eklemek istediğiniz bir şey varsa değiştir tuşunu kullanın.Hem de 3 tane yuh... |
Cem Köse-Yazar ckose@oyunsitesi.gen.tr
And we go...Our blooded trace; The Jester Race |
 |
|
n/a
deleted

İleti 7 |
İletim - 19/07/2003 : 17:26:51
|
cm4 ü başta yadırgadım ama şimdi hiç 3 oynayasım gelmiyor..bir kere 4 de yaptığınız her şey anında sahaya yansıyor,3 teki gibi abuk rakiplerden 4 gol yemiyorsunuz...ben gayet iyi oynuyorum,zor ya da sıkıcı bir oyun değil...öğrenmesi de çok kolay (antreman dışında,onu çözemedim:)...bence bu oyuna biraz daha şans verin:) |
"Yaşamım boyunca az dostum oldu ve bin yıl da yaşasam bunun böyle kalacağından şüpheliyim. Yine de bu gerçekte, kederlenecek az şey var; çünkü beni bir dost olarak benimseyenler hep muhteşem karakter sahibi kişiler oldular ve varoluşuma zenginlik kattılar..."
-Drizzt Do'Urden |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 21/07/2003 : 16:05:38
|
cyberdal sen nerden buldun 4.07 acaba bana da soler mısın |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|