Arkadaşlar Gta'yı Türkçe Oynamak İsteyen Herkes Baksın.Eğer Herkes Elindeki Linkler'de Arama Yaparsa Söz Veriyorum Gta Sanandreas'ı En Yakın Zamanda Ful Şekildde Türkçe Oynayacağız.
Bize Gerekli Olan Bir Dosya Var.Peki Dosya Ne İşe Yarıyor Diyorsanız Türkçe Yapıcağımız Olan Belge'yi Açma İşini Yapıyor.Ve Bekleyin Dosya Açılınca İçindeki İngilizce Sözcükleri Değiştirip Türkçe Yapıcağız Peki Yardım Etmek İstemezmisiniz: (eğer İstersen Ve Ben Onlara Muhtaç Değilim Bululrum , Çorbada Bizimde Kaşığımız Olsun Diyorsan Simone Gxt EditorProgramı BBul Ve sanalejderhan@yahoo.com Adresine Buldum Diye Mesaj Gönder.) Tabii Her zaman Olduğu Gibi Aramam Ben Öyle Şeyleri Dersen Yakında Oyunu İndirir Ve Bitirirsin.Tıkı Geçen Yıl Oldduğu Gibi Heyecenın Sona Erdiği Zaman Oyun Bittiği Ve Sen Her Yerini Ezberlediğin Zaman mutlaka Birisi Türkçe Yamasın Yapar. Yardımlarınızı Bekliyorum.
evet arkadaslar bu ekipte bende varim daha once vice city icinde turkcelestirme yapmistim bilirsiniz beni ama vc icin olan editor sa da calismiyor bunu bulup biran once turkce olarak oynamak istiyorsaniz bize yardim edin
Zaten san andreasın bir türkçe yaması var için ben isteyen herkesede verdim isteyene verebilirim h_a_n_z_o252@mynet.com a bir mesaj atsın istiyorum diye..........
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC