AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 End of the line
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2005 :  16:16:40  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Galiba son bölüm bu.Big Smoke u öldürüyoruz.Ben BS yi öldürüp Ten..(polisin adını tam bilmiyorum)in peşinden arabayla yollara koyuldum ama hep Sweet ölüyor.Nası geçebilirim.

eraykose90
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 01/07/2005 :  19:12:53  Bilgileri Göster  eraykose90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
vala abi ben orayı geçtim ama baya denedim tenpenny hep kaçıyo sweetde geberiyo,en sonunda oyunun trainerına başvurdum ve geçtim zamanı durdurunca adamın itfaiye aracıda duruya şifreyi iptal edince devam ediyo böyle yapa yapa adamı takip ettim ve sweetin canı çıktığında itfaiyeye yaklaştım sweet arabaya atladı ve şöför koltuğuna geçti.bendea arkamızdan gelen polis arabalarını ve çete üyelerini geberttim.adam en sonunda köprüden uçuyo ve geberiyo sonra yapımcılar falan çıkıyo ve oyunun tüm görevleri bitiyo.
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/07/2005 :  00:15:56  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah ne muradın varsa versin,peki bu trainer ı nerden gönderebilirsin?MSN ini aldım senin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000