arkadaşim dur bi anlatiim.. 1 eer gandalf gene sölüorm lewel (10) ise we gandalfi kullanan akilli bi oyuncu ise daa balrog cikarkene elektirik büüsüne basar we balrogu öldürr
2gandalf balrog çiktii zaman eer onn yakinlarinda deilse yani çikarken elektrik büüsüne basamadiysa herkesh bilirki lewel 10 gandalf taa ekrann öbür ucuna bile elektrik atabilio....
3balrogun kırbach büüsü bi wurushta gandalfi indiremio.... biraz anlamaa çalişh....
4kırbach büyüsü dolsa ne yazar ama bakın bn elektrikle öldürmei sölüorm öbür büülerle tam öldüremiosn..
Diğerlerinin atıp tuttuğunu söylemedim.Sadece ken adıma konuştum.Demekki yanlış anlaşılmış.Şimdi aragorn sendemi balrog'un gandalf'ı bir vuruşta öldüreceğini düşünüyosun.Bence çok yanlış gandalf bir vuruşta ölmüyo.Bilgisayara karşı oynarken gandalf'la balrog'u yenmek hard army bile olsa çok kolay çünkü bilgisayar iyi yönetemiyo.Karşımdaki iyi bir oyuncuysa ne olacağını bilemem ama gandalf bir vuruşta kesinlikle ölmez.(dediğim şeylerde gandalf'ı level 10 olarak düşünün)
Diğerlerinin attığını nerden biliyorsun gandalf2?.. Bilmiyorum sen nasıl bir oyuncusun ama ben BFME oynadığım zamanlar klanımdaki en iyi oyuncuydum.. Yinede Balrog u o kadar kolay yenemiyordum(Süre meselesinden dolayı) bence burdaki atıp tutan sensin kusura bakma..
Derdimi bir türlü anlatamıyorum sana.. Ben burada gandalf'ı bir vuruşta öldürür diye bir cümle kullanmışmıyım birdaha bak istersen!..