ama biz internet kafde dendimcampaing oynuyordum minastirith de ben ballrog çıkarttım bilgisayarın gandalfı vardı ben alev püskürttüm hem adamın askeri hem de gandalf öldü
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Bak bilgisayara karşı sen ne olursan karşındakini yenersin.Orada karşındaki gandalf'ı ben yönetseydim durum değişirdi.Bilgisayar hiç bir şeyi doğru düzgün kullanamıyo.(senin msn varmı varsa beni ekle)
Diğerlerinin attığını nerden biliyorsun gandalf2?.. Bilmiyorum sen nasıl bir oyuncusun ama ben BFME oynadığım zamanlar klanımdaki en iyi oyuncuydum.. Yinede Balrog u o kadar kolay yenemiyordum(Süre meselesinden dolayı) bence burdaki atıp tutan sensin kusura bakma..
mutiplayerda oynuyordum vede ben bir kere bende modordum karşımdagondor vardı gondor olan arkadaşımın bir sürü rangeri ak kale muhafızı falan bir de gandalfı vardı ben ballrog çıkarttım alevi gandalfın tam üstüne püskürttüm adamın gandalfı öldü ve askerleri de
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
arkadşlar bu konuda eer gandalfı lewel 10 olaraq düşünürsek bir elektrik büyüsnn bir balrogu ne kadar rahat indirdiini sizde görebilirsiniz we balrog secdeye yataraq ölür :P bu kadar basit..ayrica balrogun ateş püskürtme gücünü çoq zaman harcadiktan sora(yani onu yapicaya kadar gecen sürede)çünkü bayaa bi gösterio o özl gücn gelceini direq gandalfi kaçirmanz yeterli..