AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Balrog mu Gandalf mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 08/08/2005 :  01:21:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ufak bi düzeltme: udun, mordorun kuzeybatısındaki dağların adı diil, ered lithui(kül dağları) ve ephel dùath(gölgeli dağlar) ın arasında kalan vadinin adıdır. melkorun ilk evi olmasından olmalı ki, quenyada "cehennem" manasına gelir. sanırım gandalf bu nedenle udun alevi diyo, yane cehennem alewi..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

the agreement
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 10/08/2005 :  22:26:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gandalfı çoğu herolara ve balroga karşı güçlü
ben bikere arkadaşımla gandalf vs. saruman kapıştırdık gandalf yendi kılıç işareti olan zaten yeterli

o.t
Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/08/2005 :  22:36:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ligthing sword u kullanmana gerek yok istari ışığı Tüm nazgulları Faramiri Legolası Sarumanı Eomer theoden Eowini tek harekette alır
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/08/2005 :  17:17:39  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
WarriorofThrall tarafından yazılan:

Ligthing sword u kullanmana gerek yok istari ışığı Tüm nazgulları Faramiri Legolası Sarumanı Eomer theoden Eowini tek harekette alır

Haklısın ama Tüm nazgulları Faramiri Legolası Sarumanı Eomer theoden Eowini yok etmen okadar kolay deiL bi kere gandalf iyilere karşı o kadar güçlü deiL ama kötülere karşıysa tam bi felaket özellikle nazgulşve balroq a karşı yani istrai ısığını kotulere karşı kullanman daha iyi ama ligthning sword ise tum güçlere karşı yok edici bi ozellik taşıyoo word of the power da oyle!..

Naçizane :))

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 14/08/2005 :  14:42:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Gandalf ın rank ı çok önemli bu konuda...Mesela arkadaşlarla oynarken ben Saruman ı arkadaşım Gandalf ı çıkardı...İkisinin de rank ı 5ti...Karşı taraf Balrog u çıkardı...Ve tek vuruşta ikisini birden öldürdü...Biz bi tek büyü bile yapamadık...

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000