AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Balrog mu Gandalf mı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 02/07/2005 :  23:58:25  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tabikide gandalf gandalf ın tüm comboları açılınca çok güçlü oluyo gandalf ı yenecek bi güç yoook!!! ayrıca gandalf ın elektrik gücünden ve büyü fırlatmasından çok daha iyi comboları açılıyo

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 04/07/2005 :  20:21:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tahmin etmeye gerek yok.Önemli olan Gandalfın rankı.

Kullanmayı biliyorsanız ve 10 rank bir Gandalf ile yıldırım büyüsü Balrog'u 2-3 saniyede alırsınız.Zaten Balrogu öldürecek tek şey ne ölü ordusu ne de başka bişi tek şey bu.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

Prince2245
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 29/07/2005 :  14:27:08  Bilgileri Göster  Prince2245'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
lazadam tarafından yazılan:

Tahmin etmeye gerek yok.Önemli olan Gandalfın rankı.

Kullanmayı biliyorsanız ve 10 rank bir Gandalf ile yıldırım büyüsü Balrog'u 2-3 saniyede alırsınız.Zaten Balrogu öldürecek tek şey ne ölü ordusu ne de başka bişi tek şey bu.

ya forumda yeniyim ve pek bilmişlik yapmak istemiyorum ama ölü ordusu barogu alır zaten gandalf bir istari ve bir lightning sword yapınca balrog mandosun salonlarını boyluyor

İmza yok çünkü imza atmak içten gelmeli benim içimden gelmiyor
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 05/08/2005 :  17:22:15  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar,çok küçük ama önemli bir ayrıntıyı kaçırmışsınız.
Kitabı okuyanlar bilirler.Gandalf yüzük kardeşliği yolculuğunda elflerin üç kutsal yüzüğünden biri olan ateş yüzüğünü(Nanya) taşıyordu.Bu yüzden balrog'a "Sen odun alevisin!Karanlığa geri dön,Sauron'un hizmetkarı!" demiş idi.Bu yüzden balrog'a "Ben Barenol(doğru yazamamış olabilirim mazur görün) alevinin hizmetkarıyım!Geri dön odun alevi!" dedi.
Ve ateş yüzüğü(ayrıca kendi kudreti)sayesinde balrog'u Salonlara geri gönderdi.
Evet arkadaşlar.İşin aslı budur,tartışmak size kalmış.Sevgilerimle...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 07/08/2005 :  02:29:12  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ewet ama Gandalf aten bir büyücü o olmasada yenebilirdi ayrıca orada odun alevi değil udun alevi diyor çünkü udun mordor un kuzeybatısndaki dağlar dizisine deniyor oradaki dağlarda büyk lavlr la dolu dipsiz kuyular var.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000