Merhaba arkadaşlar, Ben uzun süredir Ultima Online oynuyordum (Yani oyun çalışıyordu). Ama artık çalışmıyor ve bağlanamıyor (hiçbir server'a). Ne yapmalıyım?
Ayrıca bugün Everquest aldım. Aranızda başka Everquest oynayan varsa benimle irtibata geçebilir.
ehh bağlanırken eğer bir kullanıcı profilini kullanıyoduysan onda bir sorun olabilir yada bir ayarını bozmuşsundur yoksa biraz zor zaten ultimada ölcek yakında şöle yeni bir şeyler çıkartmazlarsa
ben ultima online ile ilgili bir yazı okuyup oyuna hayran kalmıştım.oyunu aldım fakat servera bağlanırken bir numara istiyor ve cd kutusundada yazmıyor.oyunu aldığım yere götürdüm fakat adama anlatamadım -anlamak işine gelmezdi zaten- ve servera bağlanamıyorum.numarayı dağıtan bir ste yoku?
Bu tür sorunlara en basit ve en kesin yöntem: Oyunu sil ve bir daha yükle. Gerçi ceyhunalyesil haklı, Ultima ölmek üzere, ölmese bile neredeyse hiç bir server Player-Killer'Lardan geçilmiyor.
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.