AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ultima Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

BOccOB
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 08/09/2003 :  18:14:51  Bilgileri Göster  BOccOB için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Player-Killer 'lar olmasa Ultima Online gibi mmorpg oyunların hiç bir tadı kalmaz.

Ayrıca Ultima artık evrensel bir şey, 6 yıldır ayakta ve kolay kolay öleceğini sanmam...

Peki ben UO oynuyor muyum? Hayır şu an shadowbane oynuyorum. Ancak şunu bilmelisiniz ki bugün everquest, dark age of camelot ya da shadowbane oynuyorsak bunu Ultima Online'a borçluyuz...

The Uncaring God of Magic...
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 14/09/2003 :  18:22:22  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hala UO oynuyorum...Sahiden de server'lar hala dolu. Ama ben "öldü" derken oyunun az oynanmaya başladığını değil, tadının kalmadığını anlatmaya çalıştım. Birisine "İyi günler lordum, güneş kılıcınızda parlasın..." diyorum ve "hehe salak rp yapıyo ezik" gibi bir cevap alıyorum.
PK'lar konusunda haklı olabilirsin...Trammel'in köprüsünü tutmuş, geçen oyunculardan para isteyen, vermeyene de saldıran bir Necromancer, oyunu eğlenceli kılabilir. Yayın gerili karşısına dikilip, "Sonun geldi, kötülüğün temsilcisi" dersin. O da "Sanmıyorum..." diye basit bir cevap verir ve çarpışma başlar. Necromancer, arkadaşının attığı bir büyüyle öldüğünde, aldığın zevk ayrıdır. Böyle bir savaşı, karakterin basit bir balıkçı olsa bile, izlemek bile eğlencelidir...
Ben PK derken, "gerizekalı" denebilecek kişilerden bahsediyorum. GM arkadaşı olduğu için stat'ları ve skill'leri aşırı yüksek, oyuna yeni başlamış, HİÇ bir şey bilmeyen oyuncuları amaçsızca öldüren ve bundan zevk alan kişilerden...

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 15/01/2004 :  12:39:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk olarak www.uo.com'a giderek account açman lazım. onu açtıktan sonra seni yönlendirecektir(tabii eğer oyunun orjinalse oynayabilirsin). u.o ölecek diyenlere de uo olmasaydı şu anki hiç bir mmorpg oyununu oynayamazdınız belkide tümünün atasıdır u.o unutmayın ki kör ölür badem gözlü olur diye bir laf var ilerde bu oyun piyasadan kalkarsa o zaman değerini anlarsınız.
Sayfanın En Üstüne Git

WalFreg
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 28/01/2004 :  10:44:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BENCE UO HALE ÇOK ZEVKLİ VE DEVAM EDCEĞE BENZİYOR UO BİTMEZ HER ZAMAN OYNARKEN ZEVK ALDIM VE ALMAYA DEVAM EDİYORUM.

(^!^W@l_Freg^!^)
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 28/01/2004 :  11:25:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lütfen yazılarımızı küçük harfle yazalım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla