sayın generals verdiğin cevap için teşekkürler ama ben sunuda söyleyeyim ben işaretli yarışlara başlamadan önce o yol yarışçılarını bitiriyorum... o sebeten yolda 100 usd lik kapışmada kalmadı hiç...
1. bölümü geçtiğine ve2 deki yarışları da bitirdiğine göre mutlaka bir sponsorluk anlaşması yapmışsındır.Eğer böyleyse (X) işaretli yarışları da bitirmen gerek.Ha eğer haritadaki her yarışı hatta haritada gözükmeyen yarışları da bitirdiysen o zaman arabaya visual upgrade yani görünüş upgrade lerini yap.Yani tampon kaput spoyler gibi eklentiler.En sonunda eğer hiç visual yıldızın yoksa onu 1 yıldıza zaten bi tane varsa onu da 2 ye çıkar.Şimdi bu yıldız meselesini deşelim.Eğer bunun ne demek olduğunu bilmiyorsan kısaca dış görünüşün rating i denebilinir.Bunu yani yıldız durumunu normal ayarlarda T yada C tuşu(kariyer durumu tuşu)na basarak öğrenebilirsin.Burada aynı zamanda kaç yarış kazandın, yüzde hesaplamaları, yada kaç sponsorluk anlaşması yaptın ve bunların şartları ve getirileri neler görebilirsin.Kısacası görmek isteyebileceğin ve sık sık görmek zorunda olduğun bilgiler.
oyunu bitirememenin nedeni bana göre şu:haritanda açılmamış shop lar var bunları bulup arabanın görünüm seviyesini yükselteceksin sonra magazine çıkacaksın (yıldız olan yere git) o zaman yeni yarışlar açılır
style puanı yükselt(modfye yaparak) mesaj gelecek onda sonra gsm yi aç sarı yıldıza git ve görevi geç eğer olmazsa sokaktakilerle 4-5 yarış yap kesin olucaktır.....