AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFSU2 bitirenler yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

BÜLENT
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 31/05/2005 :  09:27:59  Bilgileri Göster  BÜLENT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben bu oyunu kariyer modda oynamaktayım. Problemim şudur ki bu modda 1. oyunu bitirdim. tekrar bana yarışlar actı. Ben 2. bölümdeki tüm yarışlarıda bitirdim ama bana yeni yarışlar acmadı. Bende giriş bölümündeki kariyer modda dünya haritasında bitmemiş yarışları buldum ve oradan secerek oynadım. Orada da tüm yarışları bitirdim buna ragmen yeni yarış açmadı. Ne yapmam lazım aceba ? Son kuruşuma kadar takmam gereken ne varsa taktım. Lütfen acil cevap yazın... Bir sonraki bölüme yada yeni yarışlara nasıl geçmem gerekiyor ???

Cevap yazan ark. şimdiden teşekkürler......

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 31/05/2005 :  12:26:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben böyle birşey olduğu zaman sokakataki yarışçılarla 4-5 tane yarış yapıyordum daha sonra yeni yarışlar açılıyordu.Ama tam olarak nasıl giderebilirsin bilmiyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

BÜLENT
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 31/05/2005 :  17:43:19  Bilgileri Göster  BÜLENT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sayın generals verdiğin cevap için teşekkürler ama ben sunuda söyleyeyim ben işaretli yarışlara başlamadan önce o yol yarışçılarını bitiriyorum...
o sebeten yolda 100 usd lik kapışmada kalmadı hiç...
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 31/05/2005 :  18:25:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amma ciddi oldun yaa sayın felan.Üzgünüm ama aklıma başka birşey gelmiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 02/06/2005 :  13:19:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En çok yardım istenen nfsu2 konusu bu, çok söledik daha önce ama yine söleyim. yeni bölümler için style(yıldız) sewiyesini arttırmanız gerekio.onun içinde değeri yüksek modifieler yapçaksınız. yeterli sewiyeye ulaşınca otomatik açlıo zaten yarışlar. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

wolfsvadisi
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/06/2005 :  19:28:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bütün yarisları bitirdiğinden emin ol
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla