|
| Yazar |
Konu  |
|
Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147 |
İletim - 16/07/2003 : 19:53:35
|
Haberi yazanı bir bilgisayarcıya götürüp oyunları göstermeli... Mesela Postal 2...
Sonraki gün gazeteye bakar baya eğleniriz herhalde...
FRP den sonra ikinci bir "cadı avı" bilgisayar oyunları için başlamaz umarım. |
15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun" |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 16/07/2003 : 20:07:52
|
| Gidin arkadaşlar bizim basın haber bulamadığı zaman oyunlara takıyor bir zamanlar show tvde countera takmıştı |
 |
|
|
LaPointe
Üye

İleti 9 |
İletim - 16/07/2003 : 20:51:17
|
"Unfortunately the matrix cannot be told, you have to see it yourself" Oyun oynamamış adama oyun dünyasını nasıl anlatırsın, sanal dünyalarda yaşananları, zevkleri, acıları ve tecrübeleri, başka hiçbiryerde edinemeyeceğiniz yaşantı ve deneyimleri... Quills isimli filmde(Düşlerin Efendisi); çamaşırcı kız, Marquis De Sade'ın kitaplarını okuduğu öğrenildiğinde papaza şunu söyler : "Eğer ben hayallerimde bu kadar kötü olmasaydım, gerçek hayatta bu derece iyi bir insan olamazdım!" Gelin de bunu De Sade'ı akıl hastanesine kapatanlara, bahsettiğiniz haber ve benzerlerinin yazarlarına ya da gazetelerin 3ncü sayfa yazarlarına anlatın... En iyisi anlatmayalım, muhatap bile olmayalım, -bazıları- ürür kervan yürür... (laf aramızda e.ek ne anlar hoşaftan) Site yöneticilerine not : son iki cümlemi ahlaka mugayir bulmazsınız umarım :), sonuçta atalarımızın sözü bunlar... |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 17/07/2003 : 23:18:39
|
| Haberde sanırım dikkat etmediğiniz bazı noktalar var, öncelikle gelişme çağındaki çocuklardan bahsediyor. İkinci olarak ta çocuğun yaşantısına tümüyle girmesinden bahsediyor. Yani henüz 12 yaşlarında bir çocuk gece gündüz haftalarca bu oyunu oynarsa kötü etkilenebilir diyorlar. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
ysf
Üye

İleti 157 |
İletim - 20/07/2003 : 20:56:37
|
bence etkilenme olayı tamamen insanın içinden gelir eğer bir insan zayıf karekterli ise 12 yaşın dada 22 yaşın dada etkilenebilir. bunun pekçok kanıtını görüyoruz haberlerde.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|